Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon in Sedona. 5 /18-21 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 25 december 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon in Sedona. 5
18-21 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 25 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk SteurGegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Verrassing! (zaal buldert van het lachen omdat Kryon als vierde komt en iedereen dit ook had verwacht!) Laat mij een paar dingen onthullen waarover ik niet eerder heb gesproken en die voor velen van jullie revolutionair zullen zijn.

Alcazar en Kryon kwamen hier ongeveer tegelijkertijd, bijna als tweelingen; wij zijn verbonden. Ik ben op dit moment ook verbonden met alle aanwezigen. Dit is een familie van kanalen, maar met een van de dingen die Alcazar jullie bracht ga ik verder, en het is dit: Het concept waar jullie hier eerder doorheen zijn gegaan en waar ik nu over ga praten is de Opwaardering. Het werd gebracht in de context dat vanwege dat jullie het eerder hebben gezien er herinnering zou zijn; dat jullie je het zouden herinneren en er een “aha” zou zijn …”Ik ben hier eerder geweest!” Ik wil dat jullie erover nadenken wat dit voor jullie betekent als op Aarde gereïncarneerde mensen die Pleiadisch DNA bezitten….is het mogelijk dat het verder kan gaan dan jullie menselijk Akasha, dat het er interplanetair Akasha kan zijn? Ja! En hoe langer jullie wachten op de esoterische dingen waarover wij spreken, hoe meer jullie je realiseren dat daarover ook een herinnering is.