Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 24 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon in Sedona. 4 / 18-21 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 24 december 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon in Sedona. 4
18-21 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst:  24 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Is het mogelijk dat sommigen van jullie naar de planeet zijn gekomen met een doel; om dingen te doen waartegen jullie ja hebben gezegd? Het antwoord is Ja! Sommige dingen zijn diepgaand en andere niet zo erg, maar zij zijn alle belangrijk. Sommigen van jullie denken dat jullie contracten hebben afgesloten die jullie naar plaatsen brengen die jullie nu ontdekken. Er zijn helemaal geen contracten zoals jullie daarover denken, lieve mensen.

Het eerste waarover ik jullie wil vertellen is dat jullie contract met vrije keuze met onzichtbare inkt is geschreven. Als jullie naar deze planeet komen hoeven jullie niets te doen. Dit is spiritueel….jullie hoeven geen pad te volgen….dat is vrije keuze! Met jullie Akasha, met jullie intuïtie met alle dingen die in een rij staan….volwassen worden, ouder worden gaan jullie misschien zien en ontdekken….of niet!