Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 december 2018

Live Kryon Channeling: Kryon in Sedona. 3 / 18-21 oktober 2018/Lee Carroll / Geplaatst: 23 december 2018

Kryon in Sedona. 3
18-21 oktober 2018/Lee Carroll
Geplaatst: 23 december 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

De zaal is volledig verwarmd en klaar voor deze boodschap die een vervolg is op de vorige. Ik wil jullie herinneren aan wat jullie deze week al hebben gezien en waar jullie meer van zullen zien. Channeling vereist de menselijke psyche, bewustzijn. Een wetenschapper zal een heel ander beeld van een channeling hebben dan een goeroe. Dit komt omdat de mens erbij betrokken is. De ervaring, het inzicht, het ontwaken, de tijd die doorgebracht wordt met mediteren; alles heeft zijn effect op de channeling en degene die channelt. Ik wil met jullie spreken over de vorige channelaar, Prageet Harris, ik wil dat jullie meer weten. Prageet is niet de naam die hem bij zijn geboorte werd gegeven. Het is een naam die hij kreeg van een Meester van Eenheid, als student, terwijl hij aan de voeten zat van de Meester van Eenheid. Zo kwam hij aan zijn naam. Weerspiegeld in de channeling, de hele dag door, klinkt de boodschap dat jullie Een kunnen zijn met alles. Hebben jullie dit weerspiegeld gezien in de channeling? Jullie weten dat EENHEID staat voor ALLES.

Bewustzijn is groter dan drie dimensies. Als jullie een Eenheid hebben zijn jullie daardoor in alle dimensies tegelijk! Maar er is meer dan dat. De boodschap van vandaag is alweer een beetje technisch, maar toch is de uitleg over Eenheid iets dat jullie moeten horen. Julie moeten het op een praktische manier horen en ook op de manieren die jullie al de hele dag horen. Ik ga jullie iets geven van verschillende dingen en ik wil graag dat jullie opletten. Al deze dingen zijn dingen die zich momenteel en in het verleden van wat jullie India noemen, afspeelden. India zal het centrum worden van de leringen over Eenheid. Eenheid werd gebracht en verteld door een profeet; ik wil dat jullie dit ook onthouden.