donderdag 13 december 2018

LIEFDE HEEFT GEWONNEN PORTAAL 12/12 ACTIVERING VAN JOU MERKABA / AARTSENGEL GABRIËL Van Archeia Aurora / 12 December 2012

PORTAAL 12/12 Activering van jou Merkaba / Aartsengel GabriËl
Van Archeia Aurora / 12 December 2012


Op 12 december hebben we het 12-12-portaal dat de laatste voltooiing en ontbinding van de 3D-illusie is. We voltooien de cyclus van onbewustheid en afgescheidenheid en maken ons klaar om volledig over te gaan naar de liefde die overal aanwezig is. 12-12 is ook een codeportaal dat het Merkaba-veld activeert, waar onze harten zich verbinden tot het eenheidsbewustzijn. 

Engelen nummer 1212 betekent ook dat je uit onze comfortzones stapt en een nieuw pad begint. Het dwingt ons om in afstemming te komen met onze diepste waarheden, omdat we niet langer kunnen leven zonder afstemming met ons hart. We bewegen ons door een portaal van enorme transformatie en alleen degenen die in het hart leven en het nieuwe paradigma binnengaan, zullen er doorgaan. 


12-12 is een enorme manifestatie dag waarop alles kan gebeuren. De Moeder van de Hele Schepping heeft krankzinnige hoeveelheden energie op de planeet gebracht om ons allemaal te verheffen ter voorbereiding op de planetaire ascensie. ALLES komt naar de oppervlakte. De diepste, donkerste en oudste energieën worden nu naar het licht gebracht om te worden getransformeerd.

We zijn op weg naar een portal waar we onszelf en de wereld om ons heen niet zullen herkennen wanneer we er aan de andere kant uitkomen. Niets kan nu hetzelfde blijven, alles moet opstijgen met de planeet. We hebben geen momenten meer om te wachten.

De Moeder van de Hele Schepping staat op een breekpunt. Haar lichaam is de planeet en het is zo uitgeput en ziek dat ze niet verder kan om de ascensie te voltooien, tenzij degenen die op haar lichaam leven, de mensheid, hun EGOS transformeren!

Dit was een reis van 19 miljard jaar die nu in zijn laatste momenten is. De planeet sterft, Mam is stervende. Moeder moet ascenderen of de planeet zal ophouden te bestaan en de hele mensheid zal met haar sterven. We kwamen allemaal hier en kwamen overeen om te helpen bij deze planetaire ascensie, iets dat nog nooit eerder in de hele Schepping is gedaan. Het is tijd dat we onze contracten respecteren en het werk doen.

Terwijl de zonnestormen vandaag de dag rond de planeet razen, ondergedompeld in licht van hoge intensiteit, zuiveren wij onze diepste en dichtste programma's. Hoe meer we kunnen transformeren, hoe gemakkelijker het voor het collectief is. Zodra we het 12-12-portaal passeren, betreden we een nieuw paradigma dat niets lijkt op het oude. Maak je klaar om te springen en alles achter je te laten en het nieuwe en het onbekende te omarmen.

*****
Deel onze boodschap met Liefde en Dankbaarheid

LOVE US @ MeWe mewe.com/join/lovehaswon

Bezoek onze NIEUWE Zuster Site: LoveHasWon Angel Numbers


Nederlandse vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien