zondag 9 december 2018

Jezelf laten zien brengt je waar je wilt zijn. / 7 december 2018 / Luc van Ewijk

Jezelf laten zien brengt je waar je wilt zijn.
7 december 2018 / Luc van Ewijk

Heerlijk deze tijd. Je vleugels uitslaan. Jezelf laten zien.

Want we mogen ook een plek hebben op deze wereld. Dan zal de wereld transformeren.

Stromen met het water zoals de liefde dat doet.

Je ontmoet de juiste mensen. Alleen maar door je licht te schijnen. En te durven.

We zijn geen eilandjes meer. Maar een mooie groep met lichtjes, die van de wereld een lichtere plek gaat maken.

De leeuw brult nog steeds maar is vreedzamer geworden. Niet meer op de vuist. Maar gewoon zijn. Lekker anders. Zoals een voorbeeld.

Wees een voorbeeld door te leven zoals jij dat wilt, ongeacht wat andere daarvan vinden. Want dan ben je pas uniek.

Je voelt de zelfliefde toe nemen. Heerlijk het hangt in de lucht. Geen zorgen, liefde komt ook. God zet alles in vuur en vlam. Zodat de juiste bij elkaar zullen gaan komen.

De wereld zal snel veranderen de komende tijd. Het hangt in de lucht. Omdat de duisternis geen poot meer heeft om op te staan.

Leugens zijn niet meer te verbergen. Want het wordt glashelder. Het ligt niet aan het script. Ook niet aan de stem. Maar aan de nieuwe energieën en frequenties.
Het haalt elke dag het beste in je naar boven. Maar we hoeven niet steeds te veranderen. Soms is wat je hebt ook al goed genoeg. Voor nu dan.

Terwijl de bladeren naar beneden vallen en de duisternis in valt, zul jij altijd nog je licht hebben. Je krijgt een glimlach op je gezicht.

We zullen op onze wenken bedient worden. We mogen wat rustiger aan doen. Wat is dat ook alweer. Zo hard zijn we dit jaar gegaan. Lekker achterover hangen.

Stilstand is soms ook goed. Het laat je wennen aan de nieuwe jij. Je mag jezelf weer ontdekken. Je zult toch weer wat nieuws gaan vinden.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl