Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 december 2018

Interview met een Agarthaanse Princes - deel 3/4 / 3 december 2018 / Door Steve Beckow

Interview met een Agarthaanse Princes - deel 3/4
3 december 2018 / Door Steve Beckow


(Vervolg van deel 2, gisteren.)

Interview met Sharula Dux door Joanna Cherry (vervolg)


Joanna Cherry: Zijn er anderen van Telos hier bij ons?

Sharula Dux: Ja, mensen uit alle ondergrondse steden zijn samengevoegd met het leven aan het oppervlak, om beide beschavingen ten goede te komen. Sommigen van hen zijn bekend.

JC: Hoe komt een Telosiaan naar de oppervlakte?

SD: Er zijn drie manieren. Er zijn ingangen op Mt. Shasta, met holografische screening-apparaten om ze van buitenaf onzichtbaar te maken. Als iemand van de sterren wil genieten of wat over de berg wil wandelen, zal hij deze gebruiken.

De tweede manier is om een ​​metro te nemen, bijvoorbeeld naar Los Angeles of een andere ondergrondse stad van het Agartha-netwerk. En tot slot kun je een verkenningsschip nemen, een van de kleinere 'ruimteschepen' die we hebben.

JC: Dus sommige van die schepen die wij zien zijn van jullie?

SD: Ja, we noemen ze de Zilveren Vloot. Samen met de verkenningsschepen hebben we drie grote moederschepen. Wanneer de moederschepen naar buiten komen - gaat de berg fysiek open - we willen mensen niet bang maken, dus hebben we machines uitgevonden om een ​​bewolking te creëren - jullie noemen ze "wolkenschepen".

JC: Kan een van ons vanaf de oppervlakte Telos binnengaan?

SD: In Telos is er geen oordeel van anderen, en wij hebben telepathie tussen de geest. De meeste mensen aan de oppervlakte hebben oordelen, en deze zijn fysiek pijnlijk voor een Telosiaan. Sommigen worden uitgenodigd om naar beneden te gaan, meestal studenten van spirituele meesters. Terwijl de wereld verandert in meer licht en liefde, zullen onze twee samenlevingen meer samenkomen. Dit zal een langverwachte en vreugdevolle tijd zijn!

Meer lezen >>>