Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 3 december 2018

Interview met een Agarthaanse Princes - Deel 1/4 / 1 december 2018 / Door Steve Beckow

Interview met een Agarthaanse Princes  - Deel 1/4
1 december 2018 / Door Steve Beckow

Ik stel een boek samen over Disclosure en onze sterrenfamilie.

Dit interview uit 1995 met Sharula Dux, woordvoerder voor Agarthanen die leven onder Mount Shasta, beantwoordt veel vragen die we hebben over deze ondergrondse beschaving.

Interview met Sharula Dux
door Joanna Cherry


Prinses Sharula Dux is een vrouw die al jarenlang bij mij bekend is. Haar boodschap is verbluffend, maar toch eenvoudig: ze komt uit Telos, een Lemurische stad onder Mt. Shasta. Ze is naar de oppervlakte gekomen om haar cultuur met de onze te delen, zodat we wederzijds voordeel kunnen hebben en één hele beschaving kunnen worden.

In de loop van de jaren heb ik haar meerdere malen gekend, ik heb Sharula horen praten. Ik heb heel aandachtig geluisterd; nog nooit heb ik haar horen spreken over de informatie die voor ons ingewikkeld is. Ze is bescheiden; ze heeft een goed gevoel voor humor en geeft veel liefde aan de mensen om haar heen. Ze voelt zich een oud en wijs wezen.

In 1995 combineerde ik, met toestemming van Sharula, informatie uit twee opnames/banden die ze opnam over Telos met mijn herinnering aan haar antwoorden op vragen die ik en anderen haar hebben gesteld. Ik gaf het de vorm van een interview. Ze heeft het in zijn geheel goedgekeurd.

Joanna Cherry: Sharula, waarom werd Telos gebouwd?

Sharula Dux: Vijfentwintigduizend jaar geleden waren er twee belangrijke beschavingen van de aarde. Eén was gebaseerd op het continent Lemurië, of Mu, dat het gebied omvatte van een groot deel van de Stille Oceaan, de westelijke Verenigde Staten en delen van Azië. De andere was Atlantis, van veel van wat nu de Atlantische Oceaan en delen van Afrika en Europa is.