Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 7 december 2018

Heavenletter 6515: Het Leven Is Niet Zo Moeilijk om te Behagen / 27 November 2018 / Geplaatst 7 december 2018


Brief uit de Hemel
Het Leven Is Niet Zo Moeilijk om te Behagen
27 November 2018 / Geplaatst 7 december 2018


God zei:

Geliefden, het leven is er niet op uit om de overhand te krijgen.
Het lijkt mij dat jullie de neiging hebben om roddels over jullie en/ of iemand anders te herhalen.

Soms hebben jullie het gevoel dat het leven moeilijk voor jullie is, maar toch zie Ik dat jullie jezelf tot orde roepen. Geliefden, soms verwijten jullie jezelf. Het leven is niet zo moeilijk om te behagen. Jullie zijn degenen die misschien zo moeilijk zijn om te behagen - niet het leven.

Soms is het bijna alsof jullie jezelf tot een halt brengen, alsof jullie jezelf niet alleen zullen laten. Het lijkt erop dat jullie het nodig hebben om te weerleggen welke ontbering jullie wordt aangedaan en er niet mee klaar te zullen zijn. Jullie kunnen het leven en de mensen de schuld geven omdat ze jullie geen slappe kost geven, toch kunnen jullie het zijn die de geconcentreerde inspanning leveren.


Ja, het is waar dat anderen onaardig kunnen zijn. Toch zijn het niet altijd anderen die een appeltje te schillen hebben. Jullie doen ook goed werk om niet los te laten. Jullie mogen oneerlijk tegenover julliezelf blijven. Jullie kunnen misschien het moeilijkste van allemaal tegenover julliezelf zijn.
Jullie geven jezelf geen eerlijke kans. Misschien vinden jullie het moeilijk om ergens overheen te komen. Bevrijd julliezelf door eerst de overtredingen van anderen te laten gaan.

Jullie kunnen echter degenen zijn die door zeuren over deze stand van zaken. Jullie zeggen: "Schande over degenen die wreed zijn." Waarom zouden jullie iemands valse vlag op jullie portaal laten zwaaien? Verander het onderwerp. Nu is het aan jullie om de goede kant van julliezelf te leren kennen.

Jullie hebben Mij vast wel horen zeggen: "Laat het verleden los!"
Laat het verleden voor eens en altijd gaan. Jullie zijn niet langer verplicht om met het verleden te vechten en om in jullie hoofd ermee door te blijven gaan en daarom de zondebok te spelen.

Hoe vaak hebben jullie gehoord dat jullie je alles niet zoveel moeten aantrekken?

Pijnig julliezelf niet langer. Wie is nu de aanklager? Omdat anderen jullie ‘aanklagen’ ‘bewijzen tegen jullie verzamelen’, wil dat nog niet zeggen dat jullie het steeds opnieuw in jullie hoofd weer moeten laten afspelen en dus julliezelf kleineren.

Jullie hebben het refrein gehoord: "Laat mijn mensen gaan."

Nu zeg Ik: “Laat jezelf/julliezelf gaan.” Geen zielsangst meer.
Gooi het verleden eruit maar niet julliezelf.

In geen geval kunnen jullie jezelf categoriseren als een martelaar. Bewijs absoluut niet aan julliezelf of iemand dat jullie een martelaar zijn geweest.

Houd julliezelf groot!

Laat onvriendelijkheid over jullie heen gaan. Doe niet mee. Er is behoefte aan jullie om de mogelijke ‘even goede vrienden’ te ondersteunen.

Doe het eens anders. Om anderen hun ‘overtredingen’ te vergeven, betekent nu om het verhaal te veranderen dat jullie vertellen aan julliezelf over julliezelf.

Verwijder de ander zijn overtredingen uit jullie gedachten. Niemand anders is de schrijver van jullie verhaal. Dat zijn jullie! Het verhaal dat Ik over jullie vertel is heel anders dan jullie jezelf vertellen.

In wie hebben jullie vertrouwen? Houd Mijn Woorden in jullie hart.
Haal de roddels van anderen uit jullie hoofden. Dit is de betekenis van vergeving. Vergeef julliezelf dat jullie onvriendelijkheid hebben nagedacht.

Wees er klaar mee. Jullie hebben geen vergelding nodig. Jullie vriendelijkheid jegens hen die met misschien negatief tegenover jullie hebben gestaan, is door niet meer aan hen te denken. Dit is nog een draai aan: "Laat mijn mensen gaan." Ik vraag aan jullie om Mijn mensen te laten gaan.

Welke vibratie willen jullie doorgeven aan de wereld? Wees in het gezelschap van weldoeners. Wees een voorbeeld van hoe jullie goed omgaan met valse getuigenissen.

Herhaal het zelfs niet één keer. Vooral onthoudt jullie van het bestendigen van slecht spreken over julliezelf.

"Geliefden, laat Mijn mensen gaan! Laat julliezelf gaan."

Jullie hebben blijde tijdingen te geven en geen rancune om te herhalen.

Kom met Mij mee naar de kostbare ontdekkingen.


Vertaald voor wakkeremensen door Anja