Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 december 2018

Family Bulletin November 2018 / 30 november 2018 / Lee Carroll


November 2018
30 november 2018 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

Ervaar de “Vallei van de Ouden” in Monument Valley 

Groetjes, Henk! 

Wie kon het weten? Hoe kon ik weten dat een van de meest energetische excursies van 2017 zo elegant zou zijn – en dat in onze eigen achtertuin? Het was diepgaand. Niemand kan plannen wat er gaat gebeuren op onze vele excursies. Het is altijd anders, maar ik denk dat de reis van vorig jaar naar Monument Valley ons allemaal heeft verrast!

Ik probeer nog steeds te onderzoeken waarom dit zo anders was. De stilte van Gaia was onverwacht. Als je niets hoort, zelfs geen wind, is dit overweldigend in zijn stilte. Ik heb dit nooit eerder in mijn leven ervaren. Het was zo rustig dat wij de energie van de Voorouders konden voelen. Velen zeiden dat “het land tegen hen sprak.” Op de een of andere maner voelde ik dit zeker ook. Het groet je en het zegent je en soms huil je zomaar zonder reden. Wij hadden een duidelijke heling tijdens een van de meditaties en velen hadden persoonlijke spirituele ervaringen. Toen wij daar klaar waren was het moeilijk om te vertrekken.

Meer lezen >>>