zaterdag 15 december 2018

Draag Geel Op Elke Zaterdag Om Te Zeggen: Wij Zijn Wakker, We Zijn Ons Bewust, Wij Zijn Verenigd. /14 December 2018 / Door Steve Beckow

Draag Geel Op Elke Zaterdag Om Te Zeggen: Wij Zijn Wakker, We Zijn Ons Bewust, Wij Zijn Verenigd.
14 December  2018 / Door Steve Beckow


Ik zou graag zien dat mensen over de hele wereld elke zaterdag geel gaan dragen.

Ik nodig mensen van over de wereld uit om mee te doen.

Wat we ermee bedoelen te zeggen is dit:

"Wij zijn wakker, wij zijn ons bewust, wij zijn verenigd."

"Wij willen vrede en gerechtigheid. Wij doen mee aan het dragen van deze kleur om voor hun veiligheid."

Alles wat (citroengeel) is zal het doen. Een geel shirt. Een gele sjaal. Zelfs een geel lint.

En het beperken tot één dag per week, een dag waarop de meeste mensen niet werken, moet het mogelijk maken.

Als miljoenen mensen meedoen totdat we onze doelen hebben bereikt, kunnen we, (1) het publieke bewustzijn, (2) de publieke bereidheid om te leren, en (3) de publieke bereidheid om zich uit te spreken en op andere manieren vreedzaam te demonstreren, omhoog brengen.

Slechts één symbool kan een ervaring van wereldwijde eenheid opwekken dat het gezicht van de wereld zou kunnen veranderen. De moord op John Kennedy was een voorbeeld van zo'n vonk. 9/11 was een andere.

Maar op de een of andere manier waren we niet bereid om toen te handelen. De vonken vielen op natte grond. We hebben spijt gehad en ons aangepast en zijn verder gegaan met het leven.

Jaren later zien we hoe diep de verdorvenheid in het wereldleiderschap is gegaan - kinderhandel en -offers, alomtegenwoordige seksuele intimidatie, de onderdrukking van vrouwen in veel landen, kinderarbeid, verarming, oorlog en genocide (bijv. Indiase kinderen in Canada). We weten hoe slecht de situatie is.

Nooit in de geschiedenis van de mensheid zijn er zo veel door zo weinigen onderdrukt.

Dit is absoluut een viersprong voor de wereld. Verdragen we de controle over de wereld van de Nieuwe Wereldorde nog een dag, nog een week, nog een jaar, met grote aantallen verloren door kinderhandel of regionale oorlogen, of nemen we de wereld terug - vreedzaam?

We beëindigen de wereldwijde onderdrukking. Het dragen van geel is onze onafhankelijkheidsverklaring.

Timing is belangrijk. De aanleiding is NU. Het protest van de gele hesjes in Frankrijk breidt zich uit. Dit is het moment om te handelen naar uiting van onze solidariteit met de mensen van Frankrijk en de vertrapten van de wereld (onder hen, wij).

We doen deze algemene verklaring: wij zijn wakker, bewust en verenigd. Geel dragen is onze manier om het uit te drukken.

We nodigen alle officieren van de wet en de strijdkrachten uit om met ons samen te werken om de wereld vrede en gerechtigheid te brengen.

Draag Geel.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl