Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 december 2018

De verliefde non / Gepubliceerd 18 december 2018 | Door Ans Hoornweg

De verliefde non
Gepubliceerd 18 december 2018 | Door Ans Hoornweg

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten zijn de religies bewust gecreëerd om de mensheid te onderdrukken, en anders dan nu hadden de religies in de vorige eeuw heel veel invloed op de levens van de gewone mensen. In die tijd zag je nog dat bij veel katholieke families één van de kinderen het klooster inging om ‘God te dienen’, en daar waren de ouders maar wat trots op!

De kloosterlingen worden geacht heel sober en celibatair te leven, maar een ieder weet dat de mens van nature seksuele gevoelens heeft – zo ook nonnen en priesters – en dat die seksuele gevoelens niet te onderdrukken zijn door veel en vroom te bidden! Dus gebeurde het ook bij de kloosterlingen dat ze elkaar stiekem ontmoetten om de liefde te bedrijven (de verhalen daarover komen steeds meer naar buiten).

Zo was er een non die hevig verliefd werd op een man in het klooster, en die liefde was wederzijds. Zij ontmoetten elkaar in het geheim en niet veel later ontdekte de non dat ze zwanger was.


Ze was de wanhoop nabij en besloot, met veel pijn in haar hart, om de geheime relatie te verbreken en het kindje weg te laten halen. De non kon daardoor in het klooster blijven, maar moest voortaan verder leven met een heel groot en verdrietig geheim.

Jaren later verscheen er een jongen in haar dromen die haar vertelde dat hij haar zoon in de Astrale Wereld was?! Deze jongen was heel mooi en wijs; hij vertelde z’n moeder de meest prachtige verhalen over de Astrale Wereld waarin hij nu verbleef, en liet haar weten niet boos op haar te zijn, omdat zowel hij als z’n moeder deze ervaring nog nodig had.

Deze ‘ontmoetingen’ en gesprekken met haar Astrale zoon kon de non met niemand delen omdat ze bang was dat haar geheim alsnog bekend werd, en zij veroordeeld zou worden. Maar gelukkig kwam haar zoon geregeld terug in haar dromen, vooral wanneer de non het moeilijk had, en daarin vond zij veel steun, want de jongen wees haar dan de weg, opdat zij niet verstrikt zou raken in haar bestaan.

Op een gegeven moment adviseerde de jongen haar om uit het klooster te treden, aangezien het kloosterleven niet ‘het echte leven’ was. Hij vertelde z’n moeder dat zij buiten het klooster gelukkiger zou worden, en dat was iets waar zij recht op had! Na lang nadenken verliet de non uiteindelijk het klooster, alhoewel het leven daarbuiten wel heel erg wennen voor haar was.

Nog geen jaar later kwam de ex-non haar grote liefde tegen, en dat was een zeer emotioneel weerzien. De vrouw vertelde haar geliefde van weleer dat ze destijds zwanger van hem was geraakt, en dat ze hun kindje, in haar wanhoop, had laten aborteren. Ze vertelde hem ook dat hun zoon vanuit ‘de Hoge Hemel’ naar haar toe was gekomen en dat hij haar had geadviseerd om het klooster te verlaten.
De liefde tussen deze man en vrouw bleek nog even sterk dus besloten ze om samen verder door het leven te gaan. Ze waren heel gelukkig samen, maar ook verdrietig vanwege het feit dat ze het ‘allerliefste op deze wereld’ niet samen groot hadden kunnen brengen.

Niet lang daarna verscheen hun Astrale zoon voor de allerlaatste keer in de droom van z’n Aardse moeder. Met een grote glimlach nam hij toen afscheid van haar, waarna ze beiden hun eigen weg zouden vervolgen ….. tót het moment dat ze elkaar weer in de armen kunnen sluiten, en de dood hen niet langer zal scheiden maar verenigen.

Veel liefs, Ans