Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 8 december 2018

Dagtekst van Zaterdag 8 December 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Zaterdag 8 December 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

het Woord, de universele taal -

"Als je denkt, is het reeds alsof je spreekt. Deze innerlijke stem is reëel, machtig, magisch, en ze is wat het Woord wordt genoemd. Het Woord is de gedachte die nog niet omgezet is in gesproken taal, maar zij drukt zich reeds uit in vormen, kleuren en trillingen. Wanneer je innerlijk praat met heel je ziel en met heel je hart, begrijpen de planten, de dieren, de vogels, de insecten je taal, en ook de planeten, de sterren, de engelen, de aartsengelen horen je. 

In de onzichtbare wereld spreken de schepselen niet met de woorden van een taal, maar met kleuren, vormen en melodieën die van hen uitgaan en eenieder kan die taal direct interpreteren. Er komt een dag dat de mensen met elkaar zullen communiceren door middel van wat ze uitstralen, en ze zullen elkaar begrijpen want het Woord is de universele taal."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/