Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 december 2018

Dagtekst van Vrijdag 14 December 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Vrijdag 14 December 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

onze innerlijke Lampen: ze aansteken met het goddelijke licht -

"Verdriet, ontmoediging, irritatie... doe je best om uit deze toestanden te komen door de lampen aan te steken die de Schepper in jou heeft geplaatst,… allerlei soorten lampen, groot, klein, veelkleurig. Hoe je die kan aansteken? Net zoals je thuis doet om het licht aan te steken. 

In elk huis is er een elektrische installatie die afhangt van een centrale, en wanneer je de verlichting wil aansteken, druk je op een knop. Innerlijk hebben jullie allemaal eenzelfde installatie die stroom krijgt van de kosmische Centrale: God. In de fysieke wereld is er een knop, een schakelaar, die je moet omdraaien of indrukken. In de psychische wereld volstaat de gedachte. Je concentreert je op God, het Licht der lichten, terwijl je eraan denkt alle lampen in je hele wezen te ontsteken. Een eerste lamp zal oplichten, dan een volgende... Stop niet, nog andere lampen zullen oplichten en op het einde zal het een ware feestverlichting zijn."

Omraam Mikhael Aivanhov
http://www.prosveta.com/