Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 december 2018

Channeling nr. 45: Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers. 8 december 2018 / Margreet de Carpentier

Channeling nr. 45:
Raphael en Isoritas de buitenaardse met zijn healers.
8 december 2018 / Margreet de Carpentier

Wees allen welkom op deze donkere dag, de donkere dagen voor kerstmis en meerdere feestdagen waar zovelen zich eenzaam voelen. Langzaam zal dat Eenzaam, als samen één worden uit gesproken. Dit zal sneller gaan als dat u allen vermoed. De tijd gaat snel, een jaar lijkt steeds korter te zijn. Een week is niets behalve voor degene die eenzaam zijn. Niemand hoeft in deze maanden eenzaam te zijn.

Ga zoeken naar bezigheden buitenshuis. Dat hoeft niet altijd geld te kosten, er zijn juist in deze periode zoveel gratis voorstellingen, muziek middagen of avonden. Ga zoeken in uw krantjes, ga er uit, zoek zelf de mensen op, laat u zelf niet vereenzamen. Als u vereenzaamd heeft u het moeilijk en dan is het moeilijk om daaruit te komen want u draait in een kring rond, een kring waar u uit kan stappen, u hoeft alleen maar een stap opzij te doen en zelf die voordeur te openen.

Als u lichamelijk en geestelijk in de gelegenheid bent, ga dan eventueel vrijwilligers werk doen, er is een groot gebrek aan vrijwilligers. Al is het maar een kopje koffie drinken met mensen in een verzorgingshuis. Dan bent u onder de mensen en ziet u andere mensen en u krijgt gespreksstof. Niemand hoeft eenzaam te zijn, helemaal niemand. Als u het lichamelijk niet kan vraag dan advies aan uw huisarts, die hebben ook mensen om u een handvat aan te reiken.


Reik elkaar de hand, wees zorgzaam voor elkaar. Juist in deze maanden, de donkere maanden waar veel mensen tegen op zien. Probeer te genieten ondanks dat het vroeg donker is. Maak het gezellig in huis. Ook het versieren van uw huis hoeft niet veel te kosten, u heeft toch kringlopen! Dan kan u voor weinig geld als het nodig is uw huis gezelliger maken voor die dagen.

Heb het gezellig met uw zelf, dan gaat u stralen, en dat straalt u uit over anderen. Op deze manier gaan mensen anders reageren door uw uitstraling. Margreet zat te stralen op haar nieuwe fiets, een driewieler en iedereen zei haar gedag onderweg want zij straalde blijdschap uit. Probeer vanuit uw innerlijk te gaan stralen, probeer gelukkig te worden. Doe uw best er voor zodat u van uit uw hart gaat stralen. Dan komen er vanzelf mensen op u af of zeggen u gedag. Het gedag zeggen van elkaar is al minder eenzaamheid, dat doet zo veel.  Als u iemand groet die nors kijkt dan weet u niet als u doorloopt of fietst en verder uw weg vervolgd wat u via dat gedag zeggen te weeg brengt bij die ander. Dan komt ook in die ander misschien wel via u beweging.

Beweging is er overal. In de wereld politiek, grote bewegingen, grootte onrust. En weer zeggen wij: hebt daar geen angst voor, het is nodig. De mensen zijn in beweging, de politiek is in beweging, de aarde beweegt en dat is nodig voor de veranderingen die op komst zijn. De veranderingen van het anders omgaan met de energie, de veranderingen van het anders omgaan met de medicijn en olie industrie, het anders omgaan met de aarde. Het veranderen met het omgaan van uw etenspatroon. Het etenspatroon wordt gemanipuleerd door de reclames, het wordt gemanipuleerd via de verpakkingen 'Met vitamine c of extra vezels' mogen ze zeggen/drukken als er maar een paar procent in zit en als u het open maakt vervliegt het snel. Lees goed de verpakkingen en kijk wat er in het product zit. Ga meer puur eten, dat is iets meer werk maar u houd meer over in uw portemonnee. Het ietsje meer werk dat is het snijden. U heeft tegenwoordig allemaal een computer of tabblad en daarop kunt u de heerlijkste en gezondste recepten opzoeken. Ga meer letten op wat u in uw mond stopt voor uw gezondheid.

Wees in uw huis niet té schoon, als u te schoon bent en als u uw kinderen tegen andere zeggen: "is dat wel hygiënisch" dan kweekt u allergieën.
Het gebeurt soms dat iemand zomaar voor iets een allergie krijgt maar dit betekend ook dat die allergie weer kan verdwijnen.

Probeer positief te denken, probeer op een positieve manier alles te bekijken, probeer positief met uw problemen om te gaan en met uw lichaam om te gaan. Mensen waarbij het glas altijd half leeg is zullen eerder sterven, die houden het niet vol. Zorg dat uw glas altijd half vol is en ga er voor. Kijk nooit naar de dingen die u lichamelijk niet kan als u ziek bent, vooral als u ouder wordt. Nee, kijk naar de dingen die u wel kan, dan blijft u beter en langer op de been. Dan komt u er makkelijker boven op. Mensen waarbij het glas altijd half vol is, zijn overlevers, dat zijn de strijders, die gaan door en ze overwinnen.

Ga door met liefde en licht sturen naar de brandhaarden op de wereld, Wees zorgzaam voor elkaar maak uw wereld gezamenlijk mooier. Het wordt al mooier stukje bij beetje, alleen door de onrust om u heen, door de onrustige planeet merkt u het niet zo.

Probeer niet te veel te luisteren naar de geleerde die er van alles uitkramen op uw televisie en in de kranten. Zij lopen achter met hun ideeën, zij lopen achter met wat zij willen. Er word van alles van u verlangd, ook in uw land vanwege de co2 uitstoot. Dat is niet haalbaar. In de vorige channeling zeiden wij al: de wereld zelf, de aarde zelf stoot de meeste co2 uit. Er zijn mensen die dit weten, in uw land hebben ze op sommige plaatsen het waterpeil omhoog gebracht op de veengrond en dat daardoor er minder co2 uitstoot is vanuit die grond.

Maak u nog niet druk over de verwarming van uw huizen. Uw huis isoleren is prettig en goed maar wacht verder rustig af van wat er komen gaat. Het gaat anders lopen dan dat menigeen vermoed. Dan hoeft het niet zoveel geld te kosten. Men kan u vertellen dat u subsidie krijgt maar u betaald uiteindelijk allemaal zelf die subsidie, die moet toch ergens vandaan komen.

Luister naar uw gevoel, luister naar uw innerlijk, die eerste één tiende seconde dat is uw intuïtie wat die zegt dat is zuiver. Laat u niet het hoofd op hol brengen door het nieuws, het nieuws tussen haakjes. Niet al het nieuws dat klopt. Ook dat vertelde wij u al eerder.

Het komt goed met de aarde, uiteindelijk komt het sneller dan u vermoed. Het komt goed met de opwarming, u bent op de goede weg. Over een jaar of drie zal u overal anders tegen aan gaan kijken. Dan is er een algemeen bewustzijn en komen er meer en meer uitvindingen naar buiten die u zullen helpen om rustiger te kunnen leven.

Geniet en schep vreugde om u heen. Schep eerst vreugde in u zelf. Wees eerst positief egoïstisch eerst u. Probeer niet alles in de hand te houden, als u denkt: ''ik wil het zus en ik wil het zo". Dat is vechten tegen de bierkaai, dat kost u energie, het sloopt u, als u, uw handen dicht knijpt omdat u het in de hand wilt houden, gaan ze pijn doen en het kost u uw energie.

Vraag wel genoeg om hulp aan ons en vertrouw dat u de hulp krijgt op de manier die voor u goed is en laat los. Ja weer dat moeilijke woord om toe te passen. Laat het daar waar het is, parkeer het en zorg heel goed voor uzelf, positief egoïstisch De echte egoïsten haalt u er zo uit, maar u mag positief egoïstisch zijn, wij blijven dit herhalen omdat veel mensen vergeten voor zichzelf te zorgen, voor zichzelf te kiezen. Heel veel mensen moeten vanuit hun gevoel voor hun kinderen kiezen. U mag die kinderen als het niet lukt op een gegeven moment ook loslaten. Kinderen krijgt u te leen. Het enigste wat u dan kan doen is ze in het licht zetten en hulp voor ze vragen en verder, het klinkt niet leuk, mag u machteloos toekijken. Zij zijn geboren met een doel en als u weet dat u uw kinderen een goede ondergrond heb mee gegeven met een goede voedingsbodem, een goede opvoeding, dan mag u ze loslaten. En eigenlijk moet u ze loslaten. Zij moeten hun eigen hoofd stoten.

Als zij het geestelijk niet zelf kunnen redden zijn er instanties genoeg om bepaalde taken van u over te nemen. Als u er niet meer bent waar moeten ze dan heen? Zijzelf weten het niet. U kan bij het leven dingen regelen zodat u zelf meer rust krijgt, en probeer los te laten. Vraag voor hun aan ons om hulp als het mogelijk is als het mag want er ligt voor iedereen een blauwdruk.

Uiteindelijk moet ú het voor uzelf ook alleen doen. U kunt aan advies krijgen maar emotioneel moet iedereen het uiteindelijk zelf alleen doen. Dit geld ook voor uw kinderen. Dan mag u het vertrouwen hebben dat zij een goede opvoeding hebben gehad. Dan mag u hopen dat die opvoeding op een gegeven moment weer de boventoon gaat voeren. U mag er zelf niet onderdoor gaan voor dát kind.

Ja, dit zijn toch weer vrij harde woorden uit onze mond, maar zo is het leven.
Als u naar een gezin kijkt, waar twee of drie kinderen opgroeien met exact dezelfde opvoeding en niet dat de één voorgetrokken wordt op de ander, dan zie je ook regelmatig gebeuren dat er één ontspoort, met dezelfde opvoeding.

Gelukkig weet u als mens niet wat uw blauwdruk is en wat de blauwdruk is van uw kinderen. Op uw aarde is het één groot leerproces. Waar men snel doorheen mag gaan en waar sommigen in blijven hangen en waar u niets in kan veranderen en waar u niet uw energie aan mag geven. U mag er voor ze zijn als ze binnen komen als ze nog bij u thuis komen dan mag u uw armen wijd open doen en ze even geborgenheid geven. Daarna zult u ze toch weer los moeten laten en moeten laten gaan.

Heb vertrouwen in uzelf, heb vertrouwen in ons. Vertrouwen, overgave en intuïtie, de drie pijlers van het leven. Gedachtekracht is er ook nog bij gekomen. Hoe u denkt, u kan uzelf optillen met uw gedachten maar u kan uzelf ook kapot maken met uw gedachten. Als u teveel gaat zitten piekeren probeer dan afleiding te zoeken in iets wat u fijn vind. Als u het fijn vind om even gek te doen, zet dan de radio aan met een leuk muziekje en ga gek staan dansen. Uit uzelf in alles, in uw verdriet, in uw boosheid, in uw liefde, in de liefde voor uzelf en in blijdschap, als een klein kind. Als u huilt en verdriet heeft slik het niet weg want dan gaat u er in stikken. Durf er doorheen te gaan, heb er geen angst voor, durf te groeien, durf de narigheid achter u te laten.

In deze tijd mag iedereen door hun proces gaan en achter zich te laten.
Wees niet bang wat er naar boven zal komen, u krijgt nooit meer dan dat u aan kan, heb dat vertrouwen, heb dat vertrouwen in ons en vraag ons om hulp, vraag alstublieft ons om hulp, laat ons niet werkeloos toe kijken hoe u zo alleen worstelt.

Wij zien u graag dansen als een vlinder. Probeer snel door uw emoties te gaan en wordt weer die vlinder. Geef het niet op, blijf recht opstaan en verwen uzelf want dat is soms hard nodig, dat wordt vaak vergeten. Een ander verwennen is makkelijker dan uzelf.

Wij wensen u hele fijne dagen toe en probeer leeftijdsgenoten op te zoeken, niet alleen als u jong bent, probeer het gezellig te maken.
Hou van uzelf, van uw medemens en verspil niet uw energie, u heeft uw energie hard nodig. Doe het even rustiger aan met die donkere dagen want dan heeft u meer slaap nodig om uit te rusten. Neem de rust iets meer dan in de zomer.

Wij wensen u fijne dagen en wij hopen u volgend jaar weer te ontmoeten en de lezers die deze channeling lezen wensen wij ook prettige dagen toe.
Volgend jaar komen wij via Margreet weer terug.

Raphael, Michael, Jezus en Isoritas.

Ik, Margreet, ben dankbaar dat er het afgelopen jaar weer veel mensen geestelijk en lichamelijke genezing mochten ontvangen tijdens de channelingen.

Op mijn blog kan u alle channelingen weer terug lezen.

https://margreetdecarpentier.com/