Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 5 december 2018

Benjamin Fulford: Tijdens historische actie onderhandelen, P2 Vrijmetselaars —aanbidders van de Zwarte Zon — over vrede / 3 december 2018

Tijdens historische actie onderhandelen, P2 Vrijmetselaars —aanbidders van de Zwarte Zon — over vrede
3 december 2018 / Benjamin Fulford

Waar toekomstige historici naar zullen terugkijken als een enorm keerpunt gebeurtenis, onderhandelen de P2 Vrijmetselaars—aanbidders van de Zwarte Zon en oprichters van zowel fascisme als communisme—over vrede, zeggen White Dragon Society bronnen. Dit betekent, samen met de verwijdering van de Rothschild familie uit de controle over de centrale banken, dat de wereld op het punt staat om nog niet verkende historische wateren te betreden.

De leden van de P2 Vrijmetselarij stellen voor dat de wereld “geleid zal worden door een driemanschap van de zonen van de Zwarte Zon, de zonen van grote Horus, en zonen van de Draak,” dit is volgens een voorstel dat werd overgebracht door Vincenzo Mazzara, een ridder van de Teutonic Knights en het oudste P2 lid dat contact op nam met de WDS.

De “zonen van de Zwarte Zon” refereert naar de P2 Vrijmetselaars, die bevelen geven aan de Paus en aan de ongeveer 1,5 miljoen Katholieken. De “zonen van grote Horus” refereert naar het oog aan de top van de piramide op het V.S. een dollarbiljet, vermoedelijk verwijzend naar de niet-P2 Vrijmetselaars als de Scotch Rite en Grand Orient die het grootste deel van de Engels- en Franssprekende wereld controleren. De “zonen van de Draak” verwijst naar Aziatische geheime genootschappen die het grootste deel van Azië controleren.


Op dit punt zijn de meeste lezers waarschijnlijk behoorlijk geschokt en terecht, vanwege het idee van drie geheime gemeenschappen die samenspannen met de bedoeling om hun overheersing in het geheim te continueren. De WDS wil natuurlijk dat alles openlijk is en wil de volledige publieke medewerking. Niettemin, zijn de P2 machtig; ze vertelden ons van tevoren dat ze Paus “Maledict” (Benedict XVI) zouden gaan ontslaan en dat deden ze ook. De P2 schepten ook op, tegen de WDS, dat ze degenen waren die verantwoordelijk waren voor het opvoeren van het tsunami en nucleaire massa moord terreur incident op11 maart 2011 in Fukushima. Dus, het feit dat ze nu vrede bedingen betekent dat ze weten dat het net zich langzaam om hen sluit.

Deze actie is ook intiem gerelateerd aan de aankondiging dat Nazi Vierde Reich Führer, George H.W. Scherff (Bush) dood is. Zoals Pentagon bronnen het uitdrukken: “Terwijl de G20 de wereld voorbereidden op een globale valuta reset, raakte de 41ste President Bush Sr. over de datum op 30 november omdat 11+30 41 is.” In feite, stierf Bush Sr. al in juni maar de aankondiging werd uitgesteld totdat al de voorbereidingen gedaan waren om senior Nazionistische (Khazariaanse maffia) ondergeschikten als Hillary Clinton en Barack Obama te arresteren, zeggen de bronnen.

Dit is waarom de V.S. President Donald Trump op 27 november opnieuw zijn beroemde foto tweette met het label: “Gezien de geheime verstandhouding met Rusland een leugen is gebleken, wanneer beginnen de rechtszaken wegens verraad?”


Het antwoord op die vraag, zeggen Pentagon bronnen, is dat “massale arrestaties misschien zullen plaatsvinden na de begrafenis van Bush, terwijl Gitmo ruimschoots personeel heeft en Trump militaire tribunalen kan aanstellen voor de nieuwe Congreszitting op 3 januari 2019.”

De officiële aankondiging dat de dood van Bush Sr belangrijk is omdat Bush Sr., in tegenstelling tot andere leden van zijn groep, zoals Hillary Clinton of Bush Jr., een hoop invloed en respect hadden aan de top van het militaire-industriële-complex van de V.S. Met het verlies van hem hebben ze hun lijn van bescherming verloren.

Ook, wat betreft een grafrede, omdat lezers zelf kunnen ontdekken wat zijn betrokkenheid bij dingen zoals de Kennedy moordaanslag dat was, zal ik alleen een paar feitjes over deze man noemen afkomstig uit originele geheime informatie die ik kreeg van mijn eigen bronnen.

Het eerste, afkomstig van MI6, is dat wanneer hij in Maine ging vissen in juli 2007 met de Russische President Vladimir Poetin, Bush voorstelde dat ze een nieuwe koude oorlog zouden beginnen met Rusland door net te doen alsof ze de bontgenoot van China waren. Terwijl ze de koude oorlog zouden gebruiken als camouflage zouden de G7, Rusland en Japan hun militaire budgetten verhogen totdat ze allemaal voldoende overtuigd waren om China aan te vallen om het vervolgens in zes landen te verdelen. Zeker, tot voor kort, was dat de plot die gevolgd werd door alle valse anti-Rusland hysterie in de gezamenlijke media.

Ook, vertelden P2 Vrijmetselaars mij in 2009 dat Bush de leider was van de factie die 90% van de mensheid wilde vermoorden (de zogenaamde nutteloze eters), de rest tot slaven wilde maken en een Nazi eco-paradijs wilde oprichten.

Mijn X-file bronnen, vertellen me ondertussen dat de Bush die stierf eigenlijk “Kloon nummer 34 was.” Als bewijs hiervoor verschafte hij een link naar een “video die de oude man Bush laat zien die stikt terwijl hij naar verluid sushi at en eigenlijk stierf toen zijn vrouw Barbara hem volledig uitschakelde met een lap met vergif. Dit was 8 januari 1992. Hij werd snel vervangen met een nieuwe kloon die op de achtergrond al klaar stond. Een snelle wisseling van kloon/dubbel. Dit werd van tevoren zo gepland.”

https://youtu.be/XnOnDatqENo

Deze Schrijver heeft jarenlang zijn contactpersonen binnen de Japanse publieke NHK-omroep gevraagd om een kopie van de originele tape van dit incident maar blijkbaar werd deze achter slot en grendel bewaard.

In een laatste commentaar werd me verteld, toen deze schrijver Bush Sr. benaderde voor een interview, dat hij met pensioen was en geen interviews meer deed maar dat “hij wist en ondersteunde wat ik deed ” wat ik probeerde te bereiken. Met andere woorden, het lijkt erop dat hij van mening is veranderd over de genocide en akkoord ging met het alternatieve plan van een enorme campagne om de planeet te herstellen, gevolgd door expansie van de mensheid in het Universum.

Dit brengt ons terug naar de P2 Vrijmetselarij voorstellen voor vrede die hierboven werden genoemd. De P2 zegt nu dat hun voorgestelde driemanschap “ons naar een nieuw tijdperk zal leiden met een nieuw Yalta dat al in de maak is.” Yalta, mag je bedenken, was de conferentie in 1945 tussen Winston Churchill, Franklin Roosevelt en Josef Stalin waarin de vorm van de naoorlogse wereld werd bepaald.

Het nieuwe Yalta is volgens P2 een overeenkomst over de financiering van een meervoudig-honderd-biljoen-dollar project voor de “bouw van een enorm ruimteschip dat ons naar andere planeten kan brengen als onderdeel van een project dat al door NASA werd ontwikkeld.” Natuurlijk hebben bronnen van het geheime Agentschap van de V.S. Defensie ons voorheen verteld dat NASA staat voor “Not A Space Agency (geen ruimte agentschap),” dus deze beweringen moeten met een extreme scepsis worden opgevat.

Het andere ding dat de P2 te zeggen had was dat “het financiële systeem van de wereld in staat was om financiële schulden te creëren $1,4 quadriljoen tegen een wereld BBP van minder dan $100biljoen. Dit is een monster dat geen enkel centrale bank algoritme kan beheersen; ze weten het goed—zowel de FRB als de ECB, maar ook de Chinezen.” Dit is het resultaat van “een vernietigende financiële oorlog tussen Azië en het Westen, welke zal leiden naar de voortdurende schepping van nieuw geld op een manier die ontworpen is alleen maar om het financiële systeem te laten exploderen.”

Als een vredesaanbod bood de P2 het onderstaande waardepapier dat ondersteund werd door 45.000 ton goud.


Ondanks dit vredesaanbod, is het een feit dat de P2 en hun maatjes bij het geheime genootschap extreem incompetent zijn geweest bij het besturen van deze planeet en dat ze voorzitter waren bij menselijke ellende, eindeloze oorlog en de vernietiging van het grootste deel van de natuurlijke wereld. Dat is waarom we tegen ze moeten blijven vechten in plaats van hun “driemanschap” te accepteren. We moeten tegen ze blijven vechten totdat er een totale overgave zonder voorwaarden is bereikt.

Aan dat front, werd vorige week een enorme poging van de Khazariaanse cabal om de Derde Wereldoorlog te beginnen voorkomen. “Er komt dit jaar geen Chanoeka wonder, nadat een Israëlische valse vlag operatie tegen de marine van de V.S., waarvan Iran de schuld zou krijgen, werd tegengehouden,” zeggen Pentagon bronnen. Vermoedelijk heeft dit iets te maken met het nieuws dat Vice Admiraal Scott Stearney, die de leiding had over de Marine strijdkrachten van de V.S. in het Midden-Oosten, dood werd gevonden na een “zogenaamde zelfmoord.”


Dit incident, gecombineerd met de laserpointers van de “Mossad” die hem vorige week onder vuur namen betekent dat “Trump misschien nog niet klaar is om, niet alleen FISA maar ook JFK en 9/11 dossiers vrij te geven om zo een einde te maken aan Israël en de Bush cabal,” zeggen de bronnen.

“Israël staat met zijn rug tegen de muur omdat zijn luchtmacht, kruisraketten, papieren koepel en lobby nutteloos zijn tenzij de Algemene Bijeenkomst van de V.N. de teruggave eist van de Golan,” gaan ze verder.

Verandering van regime wordt verwacht in zowel Israël als in zijn cliënten staat Saudi-Arabië terwijl patriotten in beide landen hulp van de wereld zoeken om Benjamin Netanyahu en zijn huisdier de zogenaamde Mohammed bin Salman, te verwijderen, zeggen ze. Een teken hiervan werd gezien toen Trump tijdens de net afgesloten G20 ontmoeting een ontmoeting met MBS weigerde. Ook heeft de Israëlische politie aanbevolen om Netanyahu aan te klagen voor meerdere misdaden en zijn ondergang is slechts een kwestie van tijd.

Pentagon bronnen zeggen dat het Internationale Criminele Hof samenwerkt met aanklagers uit Argentinië als ze “kijken naar aanklachten wegens oorlogsmisdaden tegen MBS, de EU en de VN en dit is misschien inclusief Israël vanwege het feit dat ze raketten op Jemen gooiden.”

De andere Khazariaanse maffia schurk die verwijdering tegemoet ziet is de Franse Rothschild slaven president Emmanuel Macron. Massa demonstraties om Macron te verdrijven gaan door met razen door heel Frankrijk, met 84% van het publiek dat de demonstraties steunt. De schurken van het Macron regiem gebruiken provocerende agenten om gewelddadige incidenten te veroorzaken als een excuus om de krijgswet uit te vaardigen. Echter, Franse demonstranten hebben video’s gepost die bewijzen dat die gewelddadige demonstranten eigenlijk voor de politie werken.

https://www.facebook.com/sabrina.tetu.9/videos/10155683128876510/


https://www.youtube.com/watch?v=ZzxxISGPKiw&fbclid=IwAR1FKdZD3EwIUOqIc2r34IiSRLhY3AZncxSfmmqsgm14LK3mghhXC5p8VAI

“Wanneer Macron de krijgswet afkondigt, gaat het Franse leger misschien aan de kant van de gele vesten staan [de demonstranten] om deze Rothschild marionet te verdrijven,” zeggen de Pentagon bronnen. Bronnen bij de Franse oppositie zeggen op hun beurt dat Macron meer dan 10.000 buitenlandse huurlingen heeft ingehuurd om zichzelf te beschermen en dat het Franse leger deze buitenlandse inval gaat gebruiken als voorwendsel om een actie tegen hem te beginnen.

Een andere criminele Rothschild marionet die spoedig verwijderd zal worden is de Japanse Minister van Financiën, Taro Aso, zeggen bronnen uit de Japanse rechtervleugel. Aso maakte leden van de rechtervleugel woedend door te beloven om alle Japanse waterbronnen te verkopen om zo zijn schoonzoon, Alexander de Rothschild, te verrijken. “Aso’s dood is al bevolen en als hij niet al dood is, dan zal hij dit spoedig zijn,” zei een bron uit de rechtervleugel die dicht bij de keizerlijke familie staat.

De arrestatie van de president van Nissan, Carlos Ghosn is onderdeel van de campagne om de Franse Rothschild invloed te verwijderen uit dat land, zeggen de bronnen. Trump vertelde de Japanse Eerste Minister Shinzo Abe tijdens de G20 dat “hij een voorkeur heeft voor een sterk Japan tijdens het opnieuw in balans brengen van de Nissan-Renault Alliantie,” zeggen Pentagon bronnen. “Omdat het BBP van Japan al bijna twee keer dat van Frankrijk is en sinds de marktkapitalisatie van Nissan bijna twee keer die van Renault is, zal Frankrijk worden gedwongen te verkopen of om zijn inzet te verlagen,” voegen ze toe.

Tenslotte, er vindt ook een soort van esoterische strijd plaats in Australië, in de stijl van Californië waarbij Gerichte Energie Wapens zijn betrokken. De Australische geheime dienst stuurde ons de volgende foto’s van wat lijkt op een enorme DEW aanval welke brand ontketent in Queensland.


Dingen worden zeker heftiger en we kunnen nog veel meer verwachten terwijl de strijd om de mensheid te bevrijden verder raast richting overwinning, verlossing van de Babylonische schulden slavernij en richting een gouden eeuw.

Vertaling: Lia