Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 14 december 2018

Benjamin Fulford: Geheime Oorlog Concentreert Zich Op SWIFT Nadat George Bush Sr. Is Geëxecuteerd / 10 December 2018

Geheime Oorlog Concentreert Zich Op SWIFT Nadat George Bush Sr. Is Geëxecuteerd
door: Benjamin Fulford — 10 December 2018

Sinds de dood van Nazi Fourth Reich Fuhrer George Bush sr., concentreert de strijd, de controle over het financiële systeem van de wereld, en dus van het proces om de toekomst van de mensheid te bepalen, zich nu over de controle over het internationale interbancaire elektronische transfersysteem van SWIFT.

Een laatste gevecht vindt plaats tussen de 13 bloedlijnen die traditioneel de planeet hebben bestuurd, en de meritocratische Gnostische Illuminati die het Amerikaanse militair-industriële complex controleren, zijn meerdere bronnen het over eens. De strijd is op weg naar een climax van soorten nu George Bush Senior is "geëxecuteerd", zoals bevestigd door zowel Pentagon en CIA bronnen.

Dit is wat een CIA-bron te zeggen had:

"Mij is door twee bronnen verteld dat G.H.W. Scherff (Bush) op 10 september 2018 daadwerkelijk werd aangeklaagd voor misdaden tegen de menselijkheid, kinderhandel, opruiing en verraad. Hij zou hebben gepleit voor een afspraak met het militaire tribunaal om zijn zaak te behandelen, om geëxecuteerd / zelfmoord te plegen om zijn nalatenschap intact te houden voor zijn familie en de sheeple (mensen gezien als trouwe volgers). Trump tekende het bevel tot de dood. Dus was het een kloon die werd geëxecuteerd, omdat we ook informatie hebben dat hij al stierf in juni (een andere kloon). Ik denk dat Bush / Scherff in januari 1992 daadwerkelijk stierf, stikte in sushi en vervolgens gedood door Barbara Bush met een vergiftigde doek (zoals te zien was in de video van vorige week). Militaire tribunalen zijn vastgesteld te beginnen op 2 januari 2019. "

Pentagon bronnen, van hun kant, zeiden dat de Amerikaanse president Donald "Trump behoedzaam was door Bush 41 geen staatsbegrafenis te geven, zoals deze geëxecuteerde crimineel werd geweigerd een paard en kist zoals Caisson kreeg.""Aan de overwinnaar behoort de buit, want Trump koos voormalig Bush procureur-generaal Bill Parr als zijn volgende AG en hij koos 'De dag welke in schande zal leven,' 7 december [the Pearl Harbor anniversary] om het te doen", voegde de Pentagon bron toe.

De CIA-bron vroeg zich ook af of Barr "een deal had gemaakt om militaire tribunalen te vermijden" en vervolgens 'McCained' te zijn? (de term wordt de laatste tijd gebruikt voor executie / zelfmoord). Misschien heeft hij zich omgedraaid zoals senator Lindsey Graham?

De dood van Bush, de voormalige Amerikaanse ambassadeur in China wiens broer de Amerikaanse militaire geheimen aan dat land overhandigde (net als Hillary en Bill Clinton), betekent dat de VS en China ook op weg zijn naar een confrontatie omdat bloedlijnfamilies naar Chinese bescherming streven, volgens bronnen van het geheime genootschap.

Pentagon-bronnen zeggen dat de arrestatie van het Chinese conglomeraat Huawei's Chief Financial Officer Meng Wanzhou "gericht is op het neerslaan van de Clintons en hun verraderlijke banden met China in de jaren negentig." Chinese vrijmetselaars hebben eerder aan deze schrijver toegegeven dat ze zwaar hadden geïnvesteerd in het verkrijgen van Hillary Clinton als Amerikaanse president, omdat hen een "Verenigde Staten van China", inclusief ASEAN, het Koreaanse schiereiland en Japan, was beloofd.

De Amerikaanse militaire inlichtingendiensten hebben ons ook eerder bevestigd dat George Bush Sr. China de technologie heeft gegeven die nodig is om hun nucleaire raketten nauwkeurig te richten. Het doel van de overdracht van militaire technologie door Clinton / Bush aan China was om China militair meer gelijk te maken met de G7, zodat hun geplande 'Gog versus Magog' eindtijdoorlog voldoende destructief zou zijn om te resulteren in hun geplande kunstmatige eindtijden.

In plaats daarvan zullen de religieuze fanatici achter dit plan te maken krijgen met militaire tribunalen "vanaf januari 2019", bevestigen de bronnen van Pentagon en CIA.

Ter voorbereiding op deze tribunalen zeggen de bronnen van het Pentagon: "Chef-generaal van het leger Mark Milley is genoemd als de volgende voorzitter van de Joint Chiefs of Staff om continuïteit te bieden en Trump te beschermen in zijn tweede termijn."

"Deze aankondiging werd ongebruikelijk vroeg gedaan om de Deep State een boodschap mee te geven, aangezien de vorige JCS-voorzitter van het leger was en het leger opnieuw werd gekozen boven luchtmacht en marine," vervolgde de bron. Air Force en Navy Brass zijn zwaar betrokken bij de geplande Wereldoorlog III, en daarom missen ze hun beurt om het volledige JCS te runnen" volgens aantekeningen van Defence Intelligence Agency bronnen.

Om te begrijpen op wat voor soort veranderingen de militaire overheid in de VS hoopt, laten we eens kijken naar wat de Amerikaanse minister van Buitenlandse Zaken Mike Pompeo zei in een toespraak in het Duitse Marshall Fund op 4 december 2018.


In deze toespraak zei Pompeo dat we ons moeten "afvragen of de huidige internationale orde het welzijn van zijn mensen zo goed mogelijk dient. En zo niet, dan moeten we ons afvragen hoe we het goed kunnen maken." Later in zijn toespraak maakte hij duidelijk dat de huidige internationale instellingen zoals de Wereldbank, het IMF, de EU, de VN, de Afrikaanse Unie en de Organisatie van Amerikaanse Staten allemaal faalden en wortel- en tak hervorming nodig hebben.

Hier zijn enkele fragmenten uit zijn speech:

"De Wereldbank en het Internationaal Monetair Fonds werden gecharterd om door oorlog verscheurde gebieden te helpen herbouwen en particuliere investeringen en groei te bevorderen. Tegenwoordig adviseren deze instellingen vaak landen die hun economische zaken verkeerd hebben beheerd om bezuinigingsmaatregelen op te leggen die groei belemmeren en actoren in de particuliere sector verdringen .... Vandaag bij de Verenigde Naties slepen vredesmissies tientallen jaren voort, niet dichter naar vrede .... De VN werd opgericht als een organisatie die vredelievende naties verwelkomde. Ik vraag: vandaag, blijft het zijn missie trouw dienen? ... Zorgt de EU ervoor dat de belangen van landen en hun burgers worden geplaatst tegenover die van bureaucraten hier in Brussel?"

Echter, de door Pompeo voorgestelde oplossingen - om te imiteren wat Trump in de VS deed en om de macht van natiestaten en van Amerikaans leiderschap te herbevestigen - bleven ver achter bij het bieden van oplossingen voor problemen waarmee de westerse wereld en de planeet als geheel mee te maken hebben.

Hij vermeldde bijvoorbeeld niet dat het huidige financiële systeem, gecontroleerd door een paar onderling verweven families, de middenklasse in de G7 heeft verwoest en enorme kloven heeft gecreëerd tussen de rijken en de rest, zelfs in plaatsen zoals China. De situatie is nu zodanig dat 0,1% van de bevolking meer welvaart beheerd dan de onderste 90% van de bevolking, en toch stelde Pompeo geen reset of jubileum voor om de situatie te corrigeren.

Pompeo heeft ook niet vermeld dat de mensheid sinds de jaren 1970 60% van het dierenleven heeft vernietigd of een soort van oplossing heeft geboden.


In Feite, tweetteTrump op 8 december dat,

"De Overeenkomst van Parijs werkt niet zo goed voor Parijs. Protesten en rellen doen zich voor in heel Frankrijk. Mensen willen geen grote sommen geld betalen, veel daarvan aan derdewereldlanden (die bedenkelijk worden gerund) om het milieu mogelijk te beschermen."

Zeker, de Overeenkomst van Parijs was gebaseerd op frauduleuze wetenschap dat "koolstof de opwarming van de Aarde veroorzaakt." We zullen hierover niet in detail treden, maar bekijk deze link voor een flagrant voorbeeld:


Maar ze probeerden het tenminste. De White Dragon Society stelt een alternatief voor om een meritocratisch bemand toekomst planning bureau op te richten om een campagne van meerdere triljoenen dollars te leiden om de vernietiging van het milieu te stoppen en de armoede te beëindigen. Dit zou ook banen kunnen bieden voor de "nutteloze eters" die gepland zijn voor massamoord door de nazi-factie die Trump heeft overgenomen. We zouden graag zien dat de Amerikaanse militaire regering iets soortgelijks voorstelt en ook China, India en de rest van de wereld aan boord krijgt.

In ieder geval lijkt de factie van de opwarming van de Aarde de strijd om het Westen te verliezen, vooral in Frankrijk, het hoofdkwartier van de global-warming Rothschild-factie. Hier zeggen de bronnen van het Pentagon: "Voormalig Frans Chef Defensiestaf die is ontslagen door de Franse president Emmanuel Macron, legergeneraal Pierre de Villiers, is de keuze van het volk voor Élysée Palace." Ze voegen eraan toe dat Marine "Le Pen machtiger is dan het zwaard, en als ze er niet in slaagt president te zijn, zou dat een goede premier of minister van Buitenlandse Zaken zijn."

De strijd van de Amerikaanse militaire regering tegen de bloedlijnen is echter nog lang niet afgelopen. Terugkomend op de speech van Pompeo en de top van dit artikel merken we op dat hij zei:

"Amerika is van plan om te leiden - nu en altijd. Bijvoorbeel, hier in België in 1973, vormden banken uit 15 landen SWIFT om gemeenschappelijke normen voor grensoverschrijdende betalingen te ontwikkelen. Het is nu een integraal onderdeel van onze wereldwijde financiële infrastructuur. Onlangs heeft SWIFT de gesanctioneerde Iraanse banken van het platform losgekoppeld vanwege het onaanvaardbare risico dat ze vormen voor een systeem - voor het systeem als geheel."

Waar hij naar refereerde was een Europese (bloedlijn) en de Chinese poging om VS SWIFT-sancties te omzeilen door een alternatief internationaal betalingssysteem op te zetten. Dat gebeurt nog steeds, met landen als India, Rusland en China die SWIFT dumpen om de Amerikaanse controle over de internationale financiële infrastructuur te beëindigen.


De VS vecht terug door dwingende regimewijzigingen in Europese landen die proberen uit SWIFT te komen, vandaar (gedeeltelijk) de problemen in Frankrijk.

Het andere grote slagveld is Japan. Hier ondervond op 6 december de Softbank Corp. een stop van vier uur van zijn mobiele en lijngebonden telecommunicatienetwerk. Softbank heeft gewerkt met Huawei (de naam 華為 trouwens, betekent "voor China") om zijn telefoons te verkopen en zijn betalingssysteem te gebruiken. Er bestaat ook het vermoeden dat Softbank de IPO van haar telecominrichting, die op 19 december is vastgesteld, gebruikt als een verkapte manier om de eenheid aan China te verkopen, in het bijzonder Huawei, zeggen de bronnen van de CIA.

Alstublieft houd er rekening mee dat Softbank Fortress Asset-beheer kocht, dat eigenaar is van Musashi K.K., het bedrijf waarvan de machines meer dan 80% van de stemmen van Japan tellen. Richard Koshimizu van de Onafhankelijke Partij van Japan heeft gedetailleerde gegevens verstrekt waaruit blijkt dat het bedrijf, opgericht door premier Shinzo Abe's grootvader, voormalig premier Nobosuke Kishi, gewend is om Japanse verkiezingen te stelen.

Het is ook vermeldenswaard dat de Abe-regering vorige week een wet heeft aangenomen waardoor de Japanse waterbronnen kunnen worden geprivatiseerd en vermoedelijk met korting worden verkocht aan Veolia, een bedrijf dat wordt gecontroleerd door de Franse tak van de familie Rothschild.

Houd ook in gedachten dat Softbank-CEO Masayoshi Son ten minste $ 45 miljard is aangeboden door de Israëlische (Rothschild) stroman kroonprins Mohammed bin Salman. Iedereen wil gokken op Son?

Benjamin Fulford

[Help support Benjamin by purchasing a subscription at benjaminfulford.net]


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl