Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 23 december 2018

Aranuth Spreekt. December 2018 / Malcolm Bell / 22 december 2018

Aranuth Spreekt.
December 2018
Malcolm Bell / 22 december 2018
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

De tijden zijn de laatste drie maanden een beetje complex geweest. Ik heb in die tijd geen enkele boodschap gechanneld of geplaatst vanwege gezondheidsproblemen in de familie die zwaar op mij drukten en ervoor zorgden dat ik mij niet op een heldere en positieve manier kon focussen op het doorgeven van Aranuth. Dit zal in het nieuwe jaar 2019 allemaal veranderen.

Het jaar 2019 zal een jaar van onzekerheid zijn met de kwetsbare financiële situatie in vele landen, in het zakenleven, de handel en persoonlijke zaken betreffende het familiebudget. Alles bij elkaar: let goed op je uitgaven!

Er zal ook een sterke beweging komen vanuit de wereldbevolking die blijk zal geven van hun afkeer en weerstand zal bieden om overheerst en gecontroleerd te worden door regeringen die in veel gevallen weer gemanipuleerd worden door grote multinationals.


De slechte behandeling van dieren, allemaal voelende levensvormen, en de staat en het beheer van de ecosystemen van de planeet zullen ook onder de microscoop worden gelegd en sterk onder de aandacht komen.

De dag van de schending van rechten door “Big Brother” ten opzichte van bevolking, landen en staten zal tot een tumultueus einde komen.

De situatie die wij accepteren is de standaard die wij gaan zetten!!!

Ik wens jullie een zeer gelukkig en gezond Kerstfeest.

Vrede & Vreugde

Malcolm.