Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 4 december 2018

Aartsengel Gabriël Een andere dagelijkse Boodschap 3 december 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Een andere dagelijkse Boodschap
3 december 2018/ via Shelley Young


De dagelijkse boodschap van vandaag is heel anders dan normaal, maar ik moest gewoon delen wat ik met Gabriel heb meegemaakt.

Het kost me een tijdje om een echt gevoel te krijgen voor de heersende energieën van een nieuw jaar. Meestal begin ik er stukjes en beetjes informatie over te krijgen als we er dichter bij komen, maar ik zal vaak niet het volledige begrip krijgen van de energie van een nieuw jaar totdat we het zijn binnengegaan. Maar Gabriel heeft me deze kleine juweeltjes nu een paar keer in privésessies gegeven en ik moet erom giechelen. Hij zegt: "2018 was een jaar van complete en totale transformatie. 2019 is de brug van toenemende duidelijkheid over wat die transformatie voor jou betekent, wat je naar het jaar 2020, het jaar van perfecte visie, zal leiden." En dan lacht hij hartelijk om zijn eigen grapje. Hij breekt me soms op.

Ik weet dat dit jaar op zoveel verschillende manieren moeilijk is geweest. Ik dacht misschien dat je een kleine blik zou kunnen waarderen van waar we naartoe gaan, en ook graag een onderdrukt lachje delen over Gabriel's gevoel voor humor.

Heb een prachtige dag!

Love, Shelley


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl