zondag 9 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 8 december 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
8 december 2018/ via Shelley Young


Tegen het einde van 2018 zijn jullie in balans om een nieuw jaar in te gaan in een energieke staat van helderheid als nooit tevoren. Jullie hebben veel gereinigd en veranderd, en dat wordt weerspiegeld in de nieuwe tijdlijnen die je selecteert als je 2019 ingaat. Deze nieuwe tijdlijnen zullen veel aandacht besteden aan wat jullie voorkeuren zijn en wat jullie vreugde brengt als een middel tot zelfexpressie.

Geliefden, we raden jullie ten zeerste aan, als je de laatste hand hebt gelegd aan de levensevaluatie waar jullie dit jaar in ondergedompeld zijn, dat jullie elk deel van je leven identificeren en ontdekken waar je vroeger door aangetrokken en gepassioneerd over was dat anderen je aanmoedigden er afstand van te nemen. Misschien hield je ervan om te zingen of kunst te maken en overtuigde je familie je ervan die activiteiten te laten gaan omdat ze hen niet als realistische wegen naar een carrière beschouwden. Of misschien speelde je graag honkbal of andere sporten, maar gaf je ze op omdat je een gezin stichtte en je activiteiten naar de achtergrond duwde om je te concentreren op je verantwoordelijkheden.


Dierbaren, weet alsjeblieft dat het advies dat anderen je geven is gebaseerd op wat goed is voor hen en hun eigen levensuitdrukking. Ze zijn eenvoudigweg niet gekwalificeerd om te spreken over wat jouw ziel wenst te ervaren tijdens je incarnatie. Ze zijn niet bekend met die informatie omdat ze alleen vanuit hun eigen gezichtspunt kunnen kijken.

De interesses die je had waren daar met een reden - ze brachten je de vreugde van de zelfexpressie van jouw ziel, en waren net zo uniek en belangrijk als jouw genetica. Ze waren op hun plaats om je te ondersteunen en voegden onmetelijk veel aan jouw levensuitdrukking toe. In feite waren ze een middel om afstemming en balans in je leven te creëren. Het waren jouw unieke geschenken die bijdroegen aan het mozaïek van het geheel.

Dus stof die oude dromen af die je hebt opgeborgen om anderen te behagen, of misschien heb je jezelf geweigerd om klein te blijven en te voldoen aan maatschappelijke verwachtingen. Hoe kun je ze nu in jouw leven opnemen op een manier die overeenkomt met wie je vandaag bent? Wat hebben deze interesses of activiteiten je opgeleverd? Waarom hield je van hen? Hoe kun je ze nu omhelzen?

Welke nieuwe dingen zijn er nu beschikbaar, die je graag wilt proberen? Het is belangrijk om deze gebieden nu te verkennen, omdat kiezen wat jou vreugde brengt, is hoe je je hoogste pad op de planeet bewandelt en dat zijn de tijdslijnen die je kiest als je op het energetische platform van 2019 stapt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien