woensdag 5 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 4 december 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
4 december 2018/ via Shelley Young


Vandaag willen we jullie een analogie aanbieden die jullie helpt de energieën van 2018 naar 2019 beter te begrijpen.

Dit jaar van transformatie lijkt veel op het moment om je huis te renoveren omdat de stijl niet langer voor je werkt of als je de energie wilt verbeteren zodat ze beter aan je behoeften en je huidige smaak voldoen. De eerste fase is het besef dat het tijd is om het oude los te laten omdat het je niet langer, zoals het vroeger deed, ondersteunt.

De volgende stap is om te beoordelen wat je wilt veranderen, welke elementen je wilt behouden en wat je moet doen om je voor te bereiden op het nieuwe. Het kan nodig zijn om muren te verwijderen of vloeren open te breken. Je moet mogelijk dingen tot aan de basis afbreken en elektrische of sanitaire systemen opnieuw aanleggen of andere materialen gebruiken om het goed te doen, zodat het voor vele jaren, nu en in de toekomst, gezond en duurzaam blijft.Hoewel er vooruitgang wordt geboekt, kan het frustrerend zijn omdat er veel gebeurt in gebieden die dat uiteindelijk niet eens zullen laten zien. Het is rommelig en onhandig. Misschien ontdek je dingen die moeten worden aangepakt waar je je eerder niet van bewust was. Er kunnen vertragingen zijn. Maar langzaam maar zeker met consistente inspanningen, beginnen de taken te voltooien en krijgt een nieuwe structuur vorm.

Dierbaren, 2019 is wanneer je eindelijk de kleuren kunt kiezen, de verfborstel oppakt, decoreert en ten slotte geniet van de schoonheid van je visie en de gewenste resultaten. Het voorbereidende werk moest goed worden gedaan en correct worden gedaan, opdat het nieuwe zou solide en duurzaam zal zijn. Omdat je de tijd hebt genomen om de basisstappen naar behoren te doen, hoeven ze niet opnieuw te worden aangepakt en kun je je focussen op de meer vreugdevolle aspecten van de schepping.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien