Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 31 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 December 2018 / via Shelley Young


Velen van jullie zullen, vooral na een bijzonder uitdagend jaar, het nieuwe jaar met beduchtheid tegemoet gaan, in de hoop dat het nieuwe jaar beter zal zijn, dat het voor jou vriendelijker zal zijn. Wij begrijpen waar dit vandaan komt, maar er is een energie van machteloosheid die die benadering doordringt. Het suggereert dat jullie geen controle hebben over wat er gebeurt.

Hoewel er elk jaar zeker belangrijke energetische thema's zijn, zijn we hier om jullie eraan te herinneren dat jullie krachtige wezens zijn en je kunt kiezen welke veranderingen en elementen je meer wilt ervaren. Je doet dat door intenties te stellen en je vervolgens over te geven en naar die doelen toe te stromen.

Je zou kunnen overwegen om intenties in te stellen die vergelijkbaar zijn met het bestellen van wat je wilt uit een catalogus, en je overgeven en laten stromen wat jouw beweegt richting zijn komst. Als je weet wat je hebt besteld, hoef je niet bang te zijn voor wat er in jouw brievenbus verschijnt!

We begrijpen dat 2018 voor zovelen van jullie een diepgaand en intens jaar is geweest, maar hoor ons wanneer we zeggen dat het werk dat jullie hebben gedaan vrucht zal afwerpen. Claim het jaar dat je wilt! Jullie hebben ijverig het voorbereidende werk gedaan en nu is het tijd om over te gaan tot een krachtige co-creatie, en daar kun je inderdaad heel enthousiast over worden.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl