Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 30 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 29 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
29 December 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, als we zeggen dat jullie onmetelijk geliefd zijn, accepteren jullie het dan of negeren jullie het? Zovelen van jullie houden jezelf buiten de stroom van liefde. Je bent erg geliefd, sterker nog, je bent een geliefd aspect van de Bronenergie, dat liefde is. Liefde accepteren is jezelf accepteren.

Wees je bewust van hoe vaak je, uit gewoonte, nee zegt tegen liefde. Wanneer de liefde zich aan je presenteert, verbindt je ertoe om het te erkennen, toe te staan en echt te voelen. Hoe meer je kunt toestaan dat de liefde die voor jou bestaat naar je toe stroomt, en door jou heen, hoe meer je de steun en overvloed zult ervaren die er altijd voor je is geweest, omdat je jezelf niet langer afgescheiden van de Bron zult houden.


Waarom zou je geen liefdesdetector zijn vanaf dit moment? Waarom niet een intentie stellen en de vele manieren omarmen waarop liefde voor je opduikt uit een Universum dat jouw aanbidt? Waarom niet eindelijk kiezen voor integratie en je aansluiten bij de stroom van liefde die je al die tijd heeft gewenkt?

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl