Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 3 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 december 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 december 2018/ via Shelley Young


Het kan soms moeilijk zijn om precies te weten wat je vreugde brengt, vooral als het al een lange tijd geen prioriteit in je leven is geweest. Als je het gevoel hebt dat vreugde op dit moment een te grote sprong voor je is, kun je misschien gewoon naar manieren zoeken om meer dingen op te nemen die voor jou licht voelen en vloeiend en plezierig in je leven zijn.

Als je wat vindt, neem dan een moment om dankbaarheid voor hen te hebben vanuit een plaats van aanwezigheid. Alleen al het nemen van die benadering zou meer gemak voor je creëren om die ontdekkingen te doen, en een duidelijk JA aan Het Universum geven van wat je meer zou willen ervaren, terwijl je vindt wat overeenkomt met jou en de energie die je vandaag hebt. Het is in feite overgeven aan de ontvouwing van genoegen dat is hoe je je weg kunt vinden naar het vinden van de vreugde die voor jou is bedoeld. Het pad volgen van wat plezierig is, is wat jou activeert in vreugde te zijn.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl