Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 29 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 28 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
28 December 2018 / via Shelley Young


Het is passend dat dit jaar van herziening en transformatie is geëindigd met velen van jullie die tijd doorbrengen met familie, want er is geen andere groep die oude problemen en conditioneringen naar boven kan brengen die mogelijk nog steeds aandacht nodig hebben. Nu jullie de kans hebben gehad om weer in je eigen energie te komen en op adem te komen, wat heeft deze vakantie dan voor jou verduidelijkt? Wat heb je heel goed gedaan? Wat zou je willen verbeteren? Welke nieuwe intenties kun je creëren om vooruit te gaan? Hoe kun je oude patronen op nieuwe manieren benaderen?

De drukte van de vakantie kan jullie ook bewust maken van hoe jullie jezelf kunnen verwaarlozen, te veel kunt geven of te veel op je neemt, waardoor jullie je balans verliezen. Hoe kun je dit aanpassen terwijl je verder gaat? Zijn er andere mensen die je kunnen helpen bij je taken? Kun je meer verenigen dan dat je binnen je vakantietradities doet? De vakanties zijn zo'n ideale tijd om deze gebieden te verkennen, omdat ze werkelijk elk gebied vergroten dat vraagt om naar het licht gebracht te worden voor transformatie.


Misschien wil je zelfs opschrijven wat jouw ontdekkingen zijn als herinnering voor jezelf om het volgend jaar weer te lezen. Plaats het recht bovenop je versieringen om het volgend jaar terug te kunnen vinden en het als eerste te lezen wanneer je de doos opent. Je zou het kunnen beschouwen als een Nieuwjaars voornemen voor Kerstmis van volgend jaar of een liefdesbrief van ondersteuning voor jouw toekomstige vakantie zelf.

Er zijn veel dingen die je, met jouw wijsheid en verworvenheid, de komende jaren op nieuwe, meer bekrachtigde manieren zult benaderen. Je evolueert voortdurend op de meest betoverende manieren en deze eenvoudige veranderingen zullen veel meer positieve ervaringen opleveren. De truc zit hem in het kiezen om ze te creëren wanneer je in een rustigere, meer verbonden ruimte bent wanneer het het gemakkelijkst is om in contact te zijn met jouw innerlijke wijsheid en dan een manier te vinden om jezelf aan die wijsheid te herinneren wanneer je het het meest nodig hebt.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl