Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 28 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 27 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
27 December 2018 / via Shelley Young


In de stilte tussen 25 december en Nieuwjaarsdag is het een ideaal moment om even stil te staan bij alles wat je hebt bereikt in het jaar dat ten einde loopt. 2018 was een bijzonder transformationeel jaar.

Als je terugkijkt op de afgelopen 12 maanden, zul je een heel goed idee krijgen van hoeveel je bent veranderd, zelfs als de nieuwe potentiëlen die nu mogelijk zijn als gevolg van die verandering nog niet helemaal voor je zijn uitgekomen. Veel van jouw nieuwe creaties wachten om in de energieën van 2019 te komen om vorm te krijgen. Je bent als nooit tevoren klaar om te creëren en te ervaren op basis van jouw energetische waarheid. Brede intenties gecombineerd met oprechte overgave, geloof, stroming en vertrouwen, samen met een gezonde dosis waardering voor jezelf en voor alles wat je hebt gedaan, zijn ideale oefeningen terwijl je je voorbereidt om de overgang naar het nieuwe te maken.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl