Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 25 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 24 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
24 December 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, als je kunt accepteren dat jouw groei jouw dienstbaarheid is, en dat wat jij als je fouten beschouwt leiden tot jouw groei, dan is het logisch dat jouw fouten zowel jou als het geheel dienen. Het feit dat je een ervaring hebt gehad en nu weet dat als je het opnieuw zou doen, je anders zou kiezen, duidt op expansie, groei en grotere volwassenheid. Dat heeft de energie op een manier veranderd die niet alleen jou dient in jouw grotere weten van jezelf, maar ook anderen die kunnen leren van jouw ervaring. Je hebt ook de energie van het vermogen verankerd om voorbij de oorspronkelijke actie te evolueren.

Zie je? Op basis van dit nieuwe perspectief kun je schaamte en schuld loslaten van acties die je hebt ondernomen toen je niet beter wist en jezelf de gave van begrip en vergeving schenken deze feestdagen. De stap nemen om liefde en compassie voor jezelf te hebben want het alles is nog een andere manier om het geheel te dienen en het goddelijke wezen uit te drukken dat je werkelijk bent. Verder, als je eenmaal liefde, begrip en acceptatie voor jezelf hebt, zul je veel beter in staat zijn om hetzelfde te hebben voor anderen.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl