Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zondag 2 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 1 december 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
1 december 2018/ via Shelley Young


Dierbaren, wij realiseren ons dat het eindeloze loslaten en beoordelen dat jullie gedaan hebben, zwaar was, en dat, samen met de turbulentie van de collectieve energie, de dingen soms zwaar en dicht hebben gemaakt. Maar we zijn hier om jullie te vertellen dat er instroom na instroom van licht is geweest dit jaar, en dat is wat jullie hebben geïntegreerd. Jullie gaan ook een seizoen van licht binnen dat zal duren tot wanneer jullie het nieuwe jaar instappen.

Het is een groot succes om zoveel licht te verwerken en te verankeren en zoveel van jullie eigen goddelijke essentie te belichamen. 2019 wordt een jaar waarin alles gaat over het ontdekken wat dat voor jou betekent, welke nieuwe mogelijkheden je hebt en hoe je dat op een creatieve manier in je leven zult gebruiken om voorwaarts te gaan.

Zeggen dat deze tijden glorieus zijn, zou een understatement zijn. Sta jullie zelf toe je te koesteren in het licht dat voor je beschikbaar is en dat getuigt van je ijver en je toewijding aan de verandering en je eigen verlichtingsproces.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl