Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 18 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /17 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
17 December 2018 / via Shelley Young


We hebben uitvoerig gesproken over het feit dat jullie de eerste fase van jullie incarnatie aan het voltooien zijn en naar voren stappen in een geheel nieuwe fase. Jullie stoppen dingen toe alsof jullie aan het einde van een leven een levensbeschouwing zouden willen doen. Voor velen van jullie zal wat je hebt meegemaakt en gewerkt hebt aan genezing en loslaten voelen als heel ver verwijderd, net als een vorig leven.

Oude patronen die jullie eerder zouden hebben getriggerd, hebben niet langer lading. Manieren die jullie vroeger gebruikte om je kracht weg te geven, zijn geen optie meer. Delen van jullie leven waar je moeite mee had om voor jezelf op te komen zijn geen uitdagingen meer, omdat jullie van die tijdlijn zijn gestapt.

Sommigen van jullie zijn al in je nieuwe fase, sommigen van jullie bevinden zich in de overgang tussen de twee en anderen zijn nog niet helemaal klaar met het omhullen van het oude. Hoe weet je waar je bent?


Als je in de volgende fase van je incarnatie bent, zelfs als alle elementen misschien niet samen zijn gekomen en je slechts een glimp krijgt van de nieuwe, heb je een duidelijk gevoel dat je hoort waar je bent en dat je in een nieuw begin bent gestapt. Je hebt mogelijk andere belangrijke levensgebeurtenissen zoals veranderende carrières of levenspartners (of al het bovenstaande!) verwijderd of ervaren. Je voelt geen drang om te reizen of te vertrekken, maar zult eerder bezig zijn te gronden in de energie van waar je bent met jouw aanwezigheid.

Als je in de tussenfase bent, weet je dat het verleden afgewerkt is. Je hebt een gevoel van voltooiing, maar hebt nog niet helemaal gezien waar je naartoe gaat. Je weet dat het niet is waar je bent geweest. Hoewel deze fase uitdagend en ongemakkelijk kan zijn, laat jouw ongemak je weten dat jouw energie niet langer overeenkomt met de oude en dat er iets nieuws voor jou in het proces van manifesteren. Misschien voel je je in balans, klaar om te bewegen, een gevoel dat je verlangend op nieuws wacht of een weten dat er verandering komt.

Als je nog steeds omwikkeld bent met het oude, voel je nog steeds de behoefte om te zijn waar je geweest bent. Je concentreert je misschien op het herschikken van je principes om veranderingen in de toekomst te ondersteunen. Dit kan het concentreren op genezing zijn, gericht op het ontmantelen van oude thema's, de voorkeur geven aan eenzaamheid of nieuwe vaardigheden aanleren die nodig zijn voor je volgende fase. Het kan zijn dat je oude rollen of servicecontracten in ere houd die je bent aangegaan waarvan je weet dat er een einde aan komt maar die nog niet helemaal compleet zijn.

Alsjeblieft weet dat je heel snel door verschillende fasen kunt gaan in de nieuwe energieën waar je in stapt. Er is geen vaste hoeveelheid tijd voor een fase - ze spelen allemaal op een manier die goddelijk volmaakt is. Diepgaande verandering kan gebeuren in wat voelt als het knipperen van een oog, ook al heb je je er al zo lang op voorbereid.

Volg jullie hart. Luister naar jullie innerlijke weten. Stromen wanneer beweging wordt ondersteund en rusten en duidelijkheid krijgen over wie je werkelijk bent en wat je voorkeuren zijn en wanneer dat niet zo is. Het komende jaar zal jullie veel meer informatie geven terwijl jullie uit dit cruciale jaar van transformatie stappen.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien