Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 15 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 14 December 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
14 December 2018 / via Shelley Young


Hoe zou je vandaag zijn als niemand ooit iets minachtends tegen je zei? Laat je gevoel hier even een momentje overheen gaan. Hoeveel hebben die meningen en projecties je licht gedimd en je zelfvertrouwen en zelfrespect beïnvloed? Als je je kon voorstellen dat ze er niet waren, hoeveel stroming zou je dan in je leven hebben?

Wij begrijpen dat het oncomfortabel kan zijn om zulke dingen te voelen, maar het is in de erkenning van deze energieën dat genezing kan plaatsvinden. Vervolgens willen wij dat je de vraag stelt: was deze persoon bevoegd om jou te beoordelen? Kende men jouw zielspad? Jouw doel? Jouw schoonheid? Jouw waarheid? Zag men hoe waardevol jouw onschuld en gevoeligheid was? Waren zij levensexpressies waarnaar jij zou streven? Geliefden, we kunnen garanderen dat als iemand de gewoonte had jou te oordelen, ze niet gekwalificeerd waren om dat te doen, want een wezen met het vermogen om jou in jouw waarheid te zien zou geen interesse hebben in de energie van oordeel en zou jou in plaats daarvan alleen zien met acceptatie, aanmoediging en onvoorwaardelijke liefde.


Dus nu we hebben vastgesteld dat jij oneerlijk behandeld bent door een persoon of mensen die je niet nauwkeurig konden zien, zien we dat het geen geldigheid had. Dat is de eerste stap van genezing en bevrijding. Nu kun je echt aan de slag met het veranderen van die oude energie die gewoon geen betrekking hebben op en boven en buiten.

Het is net zo eenvoudig als rustig zitten en je af te vragen wie je bent dat je een affiniteit voelt om te komen en je te helpen die oude onwaarheden los te laten. Je kunt Moeder Maria, jouw favoriete engel, een vertrouwde gids of de Bron energie oproepen. Als je niet weet wie je moet oproepen, kun je gewoon de ideale helper die gespecialiseerd is in dergelijke genezing vragen om te komen helpen.

Voel hoe de oude energie zachtjes wordt losgemaakt, omdat je nu weet dat het energetisch niet bij je past. Je voelt het misschien afbrokkelen of loslaten in enorme brokken. Sta het toe te gaan en eer jezelf met je eigen liefde en geruststelling door het proces. Als je je emotioneel voelt, is dat een prachtig teken dat het voor eens en voor altijd losraakt. Sta jezelf toe de emoties te voelen en zegen jezelf met jouw compassie voor alles wat je al zo lang hebt meegedragen.

Zodra je voelt dat het grootste deel van de energie is verdreven, nodig je alle liefde en steun uit die je niet hebt gekregen, maar altijd hebt verdiend om tot je te komen en je te vervullen. Voel de onvoorwaardelijke liefde en de ware acceptatie die daarmee gepaard gaat, het vult elk klein hoekje en gaatje van je wezen op. Voel alle gewonde aspecten van het zelf hoe ze worden ingepakt in een deken van die energie en opnieuw geliefd worden in heelheid. Weet dat je deze stroom kunt gebruiken wanneer je maar wilt. En ten slotte, vertrouw jezelf toe aan het veilig houden van die aspecten door nooit meer jezelf te misbruiken door je eigen negatieve zelfpraat.

Als je geen energie voelt, weet dan dat je intentie meer dan genoeg is om succesvol te zijn in deze oefening, want of je het nu voelt of niet, je bent de baas over je eigen energetica. Dierbaren, weet alsjeblieft dat het nooit te laat voor je is, niet alleen om te genezen, maar ook om te bloeien onder je eigen prachtige leiding en de liefde die er altijd voor je is geweest vanuit een Universum dat jou aanbidt.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl

Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien