vrijdag 14 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /13 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
13 December 2018 / via Shelley Young


Dierbaren, jullie bevinden je in een potentiële baan van energie die naar jullie zonnewende leidt. Hoewel veel van dit jaar over herzien en loslaten gaat, ondersteunen deze energieën creatie en hoe je jezelf graag vooruit wilt brengen. Met jullie wijsheid raden wij je aan om te profiteren van de hulp die deze energieën je kunnen bieden. Wat wil je creëren om voorwaarts te gaan? Wat nog belangrijker is, hoe wil je ZIJN?

Een van de mooie aspecten van zonnewende energie is dat het de voortgang insluit die je hebt gemaakt sinds de vorige zonnewende gebeurtenis. Het is een veilig punt, zo je wilt. Wat dit betekent is dat als er een verandering is die je in je leven wilt aanbrengen als je het nu belichaamt, de energie van de zonnewende energetisch die energie voor je zal verankeren. Dit is een ideaal moment om een verandering aan te brengen, nieuwe gewoonten of routines op te nemen, of om eindelijk een activiteit te starten waaraan je altijd al hebt gedacht, maar die je nog niet hebt kunnen uitproberen. Het is het nemen van de actie die het tot een deel van jouw zijn maakt, dat dan energetisch wordt ondersteund en in je energetisch vermogen wordt opgeslagen.


Je kunt de December zonnewende beschouwen als een energetisch Nieuwjaar. Elke besluit dat je zou willen maken, zal veel succesvoller zijn door de kracht van de zonnewende te gebruiken door ze nu te belichamen, in plaats van te wachten tot het nieuwe jaar waarin je bezig zult zijn om over te schakelen naar de energieën van het nieuwe jaar (en we zouden kunnen toevoegen dat 2019 duidelijk anders zal zijn dan 2018, dus het zal een grote verandering zijn).

Het universum is altijd op zoek om je te helpen bij jouw groei en succes. Een wijze verlichte mens maakt gebruik van wat wordt gesteund en maakt gebruik van de golven van hulp wanneer deze zich voordoen. Dat, Dierbaren, is het pad van genade en gemak kiezen.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl