dinsdag 11 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap /10 December 2018 / via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap

10 December 2018 / via Shelley Young


Een belangrijk thema in 2018 was macht - wat het is, wat het niet is, en hoe je er op een bekrachtigde en authentieke manier meer volledig in kunt stappen. Terwijl je dit ingrijpende jaar van transformatie aan het afronden bent, is het belangrijk om je bewust te worden van manieren waarop je mogelijk je macht blijft weggeven. Het kan zijn door jezelf te verloochenen om anderen te plezieren, het nog steeds klein te spelen in bepaalde gebieden of je licht niet volledig, uit angst, te laten schijnen, oude gewoonten voort te zetten die ontkrachten, vermijden om met je emoties te zitten of genezing aan te pakken die moet worden gedaan, of wachten op anderen om je te vertellen wat je moet doen in plaats van de rol op je te nemen van de krachtige leider van jouw eigen levensuitdrukking.

Dierbaren, er is geen tijd die er ooit toe heeft bijgedragen dat jullie deze laatste stukjes en beetjes opruimen zoals nu. Het is niet meer dan je aankan, in feite is het veel moeilijker om met deze oude energieën te leven die je onnodig tegenhouden, dan dat je ze eindelijk eens en voor altijd behandelt. Het is net alsof je tot de laatste minuut wacht om een examen te schrijven dat voor school vereist is en dat al heel lang boven je hoofd hangt. Vaak is de weerstand tegen het project veel ongemakkelijker dan het feitelijk doen ervan.


Wij begrijpen dat het moeilijk voor jou is om echt te begrijpen waar je nu naartoe gaat, maar de energieën zullen op een meer tastbare manier voor je beginnen te bewegen en dit is het laatste voorbereidende werk voor die voorwaartse beweging. Natuurlijk zullen jullie altijd leren, groeien en uitbreiden, maar dit is het inpakken van de oude energie van waar jullie zijn geweest, de uiteindelijke beoordelingen van de eerste fase van jullie incarnatie, en het is goed om grondig te zijn. Voordat jullie het weten, zullen jullie worden ondergedompeld in jullie nieuwe creaties en zal deze fase lang vergeten zijn.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien