Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 10 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / orgineel bericht 24 oktober 2018 / herplaatst 9 December 2018


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
orgineel bericht 24 oktober 2018 / herplaatst 9 December 2018
  

We willen een bericht plaatsen dat we oorspronkelijk op 24 oktober 
al hebben gedeeld, omdat het een belangrijke boodschap is.
We hopen dat zoveel mogelijk mensen het zien en lezen.

Als je jezelf plaatst in een pijnlijke positie, kan het heel gemakkelijk worden om gefocust te blijven op wat niet werkt voor jou. Het kan ook heel moeilijk zijn om je te herinneren wat je weet vanuit zo'n donkere plek. Als je in een dergelijke situatie bent, is de sleutel om heel voorzichtig en stapsgewijs los te komen van de weerstand waarin je je bevindt.

Hoe doe je dat? Je kunt je niet verzetten tegen weerstaan, want het zal alleen maar meer van hetzelfde voortbrengen. En acceptatie kan voor velen van jullie een te grote sprong zijn om vanuit zo'n pijnlijke plek te doen. Daarom raden we jullie aan om eenvoudig te begrijpen dat jullie ongemak bestaat als een hulpmiddel voor omleiding en jullie begint te leiden naar dingen waar je minder weerstand voor kunt hebben.


Het kan zelfs moeilijk zijn om je vreugde vanuit zo'n plek te verbeelden, dus zoek iets dat een beetje lichter voor je zal aanvoelen. Het kan een programma zijn waar je van houdt en naar kijkt, of een boek lezen dat je leuk vond, of gewoon opstaan en je lichaam bewegen, of buiten in de zon gaan staan. Je bent gewoon op zoek naar iets dat niet zo compact is en waar je geen weerstand tegen kunt hebben.

Als je eenmaal klaar bent om aandacht te schenken aan wat misschien een beetje beter voelt voor jou, begin je te herkennen dat er dingen zijn die voor je werken. Vanaf daar is het slechts een kleine stap naar dankbaarheid. Zelfs als iets je voor een minuut beter lijkt, is dat iets waar je dankbaarheid voor kunt hebben. En die oefening zal helpen om meer te verankeren in wat je wenst en verdient. Het helpt je ook om niet-resistent te zijn, omdat je gewoon niet dankbaar kunt zijn en tegelijkertijd resistent kunt zijn. Het zal je ook verplaatsen in meer aanwezigheid, waar echte verandering kan plaatsvinden.

Houd het gewoon simpel. Dit is het moment om terug te gaan naar de basis en geen geweldige vibrationele sprongen te maken. Daar zal later voldoende tijd voor zijn, want elke keer dat je je weg terug vindt naar het licht en je ware goddelijke essentie, worden grote dingen mogelijk.

We raden je ook aan om een beroep te doen op jouw gidsen en engelen voor hulp. Vanuit een ruimte van dichtheid kan het moeilijk zijn om hun subtiele energieën te voelen, maar weet dat je verzoek altijd, altijd gehoord en beantwoord wordt. Je voelt ze misschien niet, maar je kunt een verlichting voelen van je energie als je goed oplet. Vraag hen om het voortouw te nemen en let op de tekenen en synchroniciteiten dat ze aanwezig zijn.

Wees vriendelijk en zacht voor jullie zelf als jullie vermoeit zijn geworden, geliefden. Houd van jezelf. Voed jezelf. Vergeef jezelf als je tijdelijk verdwaald of overweldigd bent geraakt. Houd jullie verwachtingen van jezelf realistisch. Uit de duisternis stappen is verlichting, en gebeurt met één stapsgewijze verandering per keer. Als je een beslissing neemt op een moment dat je een beter gevoel hebt, zelfs als het de kleinste hoeveelheid is, zal het optellen voordat je het weet, en je zult een stevige vooruitgang maken naar waar je goddelijke vonk je probeert te leiden.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien