Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 1 december 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 30 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
30 november 2018/ via Shelley Young


Als iets dat je wilt creëren lijkt te zijn vastgelopen, kan het zinvol zijn om te stoppen en jezelf af te vragen welke beperkingen je eraan hebt gesteld. Kan het alleen vanuit één bron komen? Moet het er op een specifieke manier uitzien?

Veel van de tijd is wat de hoogste match voor jouw ziel en jouw pad is veel groter en briljanter dan je je kunt voorstellen, en jouw controle vanuit je beperkte gezichtspunt kan jouw creatie afremmen. In dergelijke gevallen is het gebrek aan manifestatie jouw ziel en Het Universum dat jou beschermt omdat er iets zo veel beter voor je beschikbaar is.

Verwijder dus alle beperkingen en geef je over aan de stroming die je naar jouw volgende grote avontuur leidt.

Van daaruit kun je er zeker van zijn dat je in een ruimte bent van ontvangen en bereidwillig co-creëren met volledig, geloof en vertrouwen in Het Universum en dat het samen zal komen met goddelijke timing voor het hoogste goed van iedereen. Nogmaals, zeggen we, laat ons je verrassen en verrukking brengen.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nlWij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien