donderdag 15 november 2018

Zelfliefde geeft je vleugels. Het trekt aan waar je heen wilt / 14 november 2018 / Luc van Ewijk

Zelfliefde geeft je vleugels. Het trekt aan waar je heen wilt
14 november 2018 / Luc van Ewijk


Je kunt alles aantrekken wat je wilt. Hoe dan?

Schijn je licht als een vuurtoren. Sta in je vuur. In je zelf liefde. En zie hoe de wereld naar je toekomt.

Zo buiten zo binnen. Straal je van binnen. Dan straalt de wereld naar je terug. Wellicht ben je er niet morgen. Of de dag daarna. Maar de reis ernaar toe is ook mooi.

Geen een dag is meer hetzelfde. Je wordt steeds verder naar jezelf gebracht.

Comfortzone’s sneuvelen zoals dieven in de nacht
Je weet niet meer wat jezelf is of wat dat was. Zelfs dat hoort erbij. Want dan ga je als een speer.

Niet zoveel meer denken. Geen doemscenario's voorschrijven aan jezelf. Of zeggen dat je het niet kunt. Dat kun je wel. Wat je nu hebt is het bewijs daarvan.


Beter om te voelen. Keer in je rust. En wacht tot jezelf aangeeft om iets te gaan doen. De push om ergens heen te willen is zo sterk. Dat je het in elke cel kunt voelen. Je staat letterlijk in brand.

Als je het doet zul je de zaadjes gaan planten. Want de oogst komt vaak pas later. Het lijkt vaak onmogelijk. Omdat het nog niet zichtbaar is voor je.

Alles wat je wilt kan gebeuren. Reizen kwestie van boeken. Liefde kwestie van aantrekken. En veel geduld hebben. Want teveel vuur verbrand het. Laat het uitroken.

Leer los te laten. Want daarmee geef je creaties ruimte om te bloeien. Zodat je de prachtig kleuren kunt bevangen, overdondert wordt met de schoonheid ervan.

Het leven was bedoelt om goed te zijn. Overvloedig te zijn. En ervan te genieten. Want dat maakt het des te leuker en gemakkelijker om te ontdekken en je te ontwikkelen. Want daar zullen we nooit mee stoppen.

Zelfs in de nieuwe tijd niet. Het kan alleen maar hoger en hoger. Omdat de vraag steeds meer wordt. En omdat leven in feite onsterfelijk is. Met tussenpozen die we de dood noemen.

We vliegen omdat we geen angst meer hebben die ons aan de grond houdt. Geen geloof dat ons laat twijfelen. Of gedachten die ons laten stoppen als bij een stoplicht.

Jezelf niet teveel laten afleiden door al het moois onderweg. En zult je eigen mooie stuk schrijven. Een verhaal met een goed einde. En dat is slechts het begin. Want het leven begint nu pas echt.

Start met leven. Door in het nu te zijn. En samen te zijn met je vuur. Waarmee je danst op de golven van wat het universum je te bieden heeft.

Luc van Ewijk
www.mindstroom.nl

https://www.lichtwerkersnederland.nl/