Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 1 november 2018

Nu werk je aan je doelen. Dat maakt jouw toekomst. / 28 oktober 2018 / Luc van Ewijk


Nu werk je aan je doelen. Dat maakt jouw toekomst.
28 oktober 2018 / Luc van Ewijk

De toekomst doet er niet toe. Je weet niet waar je over een maand staat. Laat staan over een jaar. Je weet alleen wat je nu kan. En je weet je doelen. 

Werk daar naar toe. Werk aan je doelen zodra je inspiratie krijgt. En overtref je elke dag weer. Je zult vleugels krijgen. 

Je vliegt naar je doelen toe. Zeker als je ook nog manifesteert. Zodra je mediteert. Je geeft je creatie aan het universum. En zult er naar toe geleid worden. 

Zodra het goed voelt. Ben je op de goede weg. Kan het nog ver weg zijn. Maar je bent op de weg er naar toe. 

Hou niet vast maar werk aan waar je wilt zijn. Je vult zelf je wereld. Stapje voor stapje. En steen voor steen. Niet teveel doen maar zeker ook niet te weinig. 


Balans is de key. Niet teveel in ons hoofd niet alles overdenken. De magie begint als je in balans bent. Met een positieve smaak. Bouw je aan een stabiele wereld. 

De slingers in je leven. Is het plezier wat je onderweg beleefd. Leer plezier te hebben in je eentje. Dan ben je onafhankelijk. 

Wellicht ben je een eiland. Met een reden. Zo kun je keihard aan je doelen werken. Zul je ontdekt worden. Je zelf heb je al ontdekt. Nu de rest nog. En ook diegene waar je zo naar verlangt.