Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 30 november 2018

Live Kryon Channeling: Kryon Magical Mystery Tour, Engeland.3 /15 mei 2018 /Lee Carroll / Geplaatst: 30 november 2018

Live Kryon Channeling:
Kryon Magical Mystery Tour, Engeland. 3
15 mei 2018 /Lee Carroll
Geplaatst:  30 november 2018
Vertaald uit het Engels vanaf de audio door Henk Steur 

De Heilige Graal


Gegroet, lieve mensen, IK BEN Kryon van de magnetische dienst.

Voor degenen die later luisteren en lezen, wij zijn hier in de abdij van Glastonbury in het gebied waar zoveel mystiek is. Al 29 jaar, lieve mensen breng ik jullie boodschappen die vol zijn van liefde en compassie en soms herschrijven wij de geschiedenis. Alleen maar om waarheid te brengen aan de gemiddelde mens die wil luisteren en zodat jullie weten dat jullie er helemaal bij horen. Hier is het een plaats die er volledig bij hoort voor degenen die hier rondlopen.

Wij zijn begonnen met een serie met als eerste De Reis van de Held en die omvatte ook de vele Arthurs die claimden dat zij de enige waren en degenen om hen heen die zeiden dat zij de enigen waren. Zij gaven hoop aan de mens die voelt dat er ook mystiek in deze reis zit en ook in alle verhalen die ik jullie heb verteld dat er een geleidend licht is en jullie het on-ontdekbare ontdekken. Dit is het zaad hiervan. Julie zitten op een plaats waar legenden kruisen met geschiedenis en mystiek. Zij hebben allemaal verhalen en heel veel ervan zijn waar. Wat jullie dan doen is de waarheid scheiden van onwaarheid en van hetgeen er is versterkt als zijnde de waarheid of opgeklopt is voor plezier. Een heldenreis, lieve mensen is er een die altijd op welwillende manieren verandert. De helden liepen hier rond en deden wat zij deden en zij werden legenden omdat zij grotere veroveringen moesten maken, meer dingen moesten vinden en oplossingen moesten vinden voor het onmogelijke.

Meer lezen >>>