zondag 11 november 2018

Het leven is overal - deel 2/2 / 10 november 2018 / door Steve Beckow

Het leven is overal - deel 2/2
10 november 2018 / door Steve Beckow


(Vervolg van Deel 1, gisteren)

Daarom bestaan buitenaardse wezens, het leven is overal in het multiversum en de menselijke vorm van de Adam Kadmon-sjabloon is algemeen.

Ik zou nu willen ingaan op de meer specifieke vraag over wie hier is en waarom.

SaLuSa heeft ons in 2009 uitgelegd dat de mensheid "niet eeuwig kan leven in de illusie van het zijn in het centrum van het Universum."

"Met de kennis van andere levensvormen die ook in jullie zonnestelsel hebben bestaan en in feite nog steeds doen, is het tijd om te accepteren dat ze jullie duizenden en duizenden jaren hebben vergezeld. Ze hebben een plaats in jullie leven en jullie evolutie, en maken allemaal deel uit van het grootse experiment van dualiteit zoals je dat zijn. "(1)

Hoe komt het dat wij niet hun plaats in onze levens kunnen herinneren? SaLuSa antwoordt: "Jullie aanvaardde de sluiers die over jullie ogen werden getrokken terwijl jullie dieper in de lagere vibraties zakte. Nu komen jullie weer tevoorschijn en worden jullie herinnerd aan jullie ware zelf en jullie geschiedenis op Aarde. "(2)

Wat is de aard van hun samenlevingen in vergelijking met de onze?

De Buitenaardse rassen, verteld SaLuSa ons, "hebben nooit hun niveau van hoog bewustzijn verloren en zijn zich volledig bewust van jullie gezamenlijke geschiedenis." (3) Ze zijn daarom hoger dimensionaal dan wij.

Adamu merkte op dat onze samenleving niet eenheidsbewust is terwijl andere samenlevingen die zich hier bevinden dat wel zijn. Hij zegt:

"Wij, de Pleiadische cultuur, zijn voor het grootste deel van eenheidsbewustzijn. Dat betekent dat we alle andere wezens zien als broeders of, meer correct, als een andere manifestatie van een groter Zelf. Dus wij zeggen, ongeacht wie je bent, jij bent ik en ik ben jou. "(4)

Misschien zijn het stapstenen: ten eerste, het zien van alle anderen als onze zusters en broeders en ten tweede als een andere manifestatie van een groter Zelf.

"Sommige culturen zien we in een staat van pijn. Soms zijn ze zo verward en getraumatiseerd dat ze aanvallen en proberen zichzelf te vernietigen. Zoals dat vaak op jullie planeet is gebeurd en nog steeds in veel delen ervan gebeurt." (5)

Hoeveel pogingen hebben we gezien om de Eerste Wereldoorlog te beginnen? Als het in staat zou zijn om dit te doen, zou de deep state (cabal) de wereld hebben opgeblazen wanneer deze voldoende bedreigd werd - iets dat onze sterrenfamilie, die hier verzameld is om ons te helpen, niet zal toestaan.

"Soms is het 'zelf' dat ze aanvallen een andere ruimte ras zoals doorheen de galactische geschiedenis is gebeurd. Ons Melkweg is bezaaid met oorlogsgebieden, oud en nieuw. Er zijn hier veel rassen die nog steeds niet weten van hun eenheid met iedereen. En zulke rassen zijn, naar ik vrees, gevoelig voor agressie.

"En dat is hoe ik de rassen en de culturen zou karakteriseren: door ze eenvoudig te verdelen in Eenheid Bewuste en Niet-Eenheid Bewuste rassen." (6)

Hij brengt dit vervolgens in verband met Dienstbaarheid aan anderen en Dienstbaarheid aan het Zelf.

"Jullie hebben het misschien al gehoord, wij spreken vaak in termen van Dienstbaarheid aan Anderen en Dienstbaarheid aan het Zelf mentaliteiten. Nou, deze dingen correleren heel goed, want als je van Eenheid Bewustzijn bent, dan kun je niet anders dan een Dienstbaarheid aan Anderen mentaliteit hebben. Zie je dat?

"Dus Eenheid Bewustzijn rassen zullen altijd proberen het allerbeste te doen wat ze kunnen, in het voordeel van Iedereen, inclusief jullie. Niet-Eenheid Bewusten zullen proberen het beste voor zichzelf te doen, ongeacht wat dat met jou doet.

"Er zijn enkele rassen die met jullie planeet te maken hebben gehad die de van een Onbewuste Eenheids mentaliteit zijn. Ze hebben jullie kijk op jullie sterrenbroeders wat beschadigd. Maar dat wordt nu ten goede veranderd. Binnenkort zullen allen het zien."(7)

Dus de Galactici helpen ons om Eenheidsbewustzijn te bereiken en te ascenderen.

SaLuSa herinnert ons aan een andere factor: "De hogere vibraties die naar jullie stralen, verhogen jullie niveaus van bewustzijn." (8) En ik ben ertoe gebracht te geloven dat er nog veel andere factoren en inspanningen zijn om onze Ascentie tot een succes te maken.

Ten slotte zou ik willen kijken naar een van de confederaties van ruimtemensen hier om ons te helpen: de Galactische Federatie van Licht.

SaLuSa zegt dat de GFL mogelijk het voertuig was waarmee wij als de eerste bewoners van de Aarde hier voor het eerst werden getransplanteerd. Hij zegt:

"Jullie zullen er achter komen dat de leden van de Galactische Federatie geen onbekenden zijn van jullie vroege evolutie, en er in feite meer dan een hand in hebben gehad. Er is meer een verband tussen ons dan je zou denken, en we hebben een rol gespeeld in jullie genetische manipulatie, resulterend in wat jullie vandaag zijn. Wanneer jullie de verschillende soorten Wezens in onze Federatie te zien krijgen, zullen jullie je verwonderen over het feit dat er veel lijken op hoe jullie er nu uitzien."(9)

Hij informeert ons erover dat ze samenwerken met andere rassen buiten de GFL.

"Jullie zullen merken dat veel verschillende soorten Wezens van andere beschavingen zij aan zij werken voor de Galactische Federatie van Licht. Wij genieten van de kennis en verschillen die andere buitenaardsen met zich meebrengen dat we allemaal kunnen delen. Delen is het operatieve woord dat alles uitdrukt wat we doen, en het is gedaan voor het welzijn van iedereen."(10)

Hij beschrijft hun evolutionaire status.

"De Galactische Federatie bestaat uit beschavingen van geascendeerde wezens die de status van Meesters dragen. Ze zijn spiritueel ontwikkeld en hun energie is van Liefde en Licht, met de intentie om het wijd en zijd te verspreiden."(11)

Opmerking: Ze leven in een hogere dimensie (spiritueel ontwikkeld) en hun energie is Liefde en Licht. Als we allemaal in een hogere dimensie leven, zullen ook wij in een permanente staat van Liefde en Gelukzaligheid zijn. Dat wil zeggen, wanneer we ascenderen, zal zijn beschrijving ook bij ons passen. Dan, als het niet eerder is, zal de wereld voor iedereen werken. (13)

Voor wie werkt de GFL en waarom?

"We handelen naar de Goddelijke bevelen die onze activiteiten leiden en we zijn toegewijd aan het helpen van beschavingen zoals die van jullie. Jullie kunnen je positie op dit moment begrijpen en weten dat jullie op het punt staan van een enorme sprong in jullie evolutie. We zijn hier om met jullie te reizen, en zelfs daar voorbij, terwijl jullie je een weg banen door het volgende niveau van dimensies.

"Niets zal jullie voortgang belemmeren en het is onze verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat jullie veilig Ascentie bereiken." (12)

Soortgelijke dingen zouden kunnen worden gezegd van of over het Ashtar-Command, de verenigde krachten van de Buitenste Sterrenstelsels en andere ruimtekrachten en -commando's.

Er is dus overal in het Universum leven. Rond onze planeet, op dit moment, zijn leden van onze ruimtefamilie, inclusief rassen die de Aarde in de eerste plaats hebben bezaaid, hier om ons te helpen onder de controle van de Cabal uit te komen en te ascenderen naar een dimensie waar Liefde en Gelukzaligheid ervoor zorgen dat de wereld werkt voor iedereen.

Voetnoten:


(2) Loc. cit.

(3) Loc. cit.

(4) “Adamu Speaks,” through Zingdad, Comm-Unity of Light, Sept. 7, 2008, at http://www.book-of-light.com/forums2/viewtopic.php?t=81&f=86

(5) Loc. cit.

(6) Loc. cit.

(7) Loc. cit.

(8) SaLuSa, Sept. 23, 2009.

(9) Ibid., May 5, 2010.

(10) Ibid., Nov. 14, 2012.

(11) Ibid., Aug. 17, 2011.

(12) Loc. cit.

(13) The phrase originated with Werner Erhard.


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien