Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 30 november 2018

Heavenletter 6504: In plaats daarvan …zegen! / 16 November 2018


Brief uit de Hemel
In plaats daarvan …zegen!
16 November 2018


God zei:

Geliefden, er is een eenvoudige manier dat jullie persoonlijk kunnen helpen de wereld van onze dromen tot stand te brengen. Hoe meer burgers van de wereld dit zullen doen, des te beter.
Er is een eenvoudige manier om blokkades te verwijderen voor de verlichting van ieder Menswezen op Aarde.
Ik ben verbaasd dat jullie dit nog niet hebben opgevangen.
Misschien zijn jullie niet op zoek geweest.

Het kan niet zo zijn dat jullie achterover leunen en wachten op Mij om de wereld voor jullie ogen te veranderen. Jullie hebben niet ongeduldig op Mij gewacht, of wel? Hebben jullie misschien in stilte tegen jezelf gezegd: "Laat God de wereld in orde brengen." (Let God fix the World)


Ik kan er niet bij waarom jullie Mijn methode niet zijn aangegaan door jullie eigen vorstelijkheid.
Ik zou graag zien dat jullie klauteren, het hoofd na de hielen.
Misschien willen jullie meer geklater klets en opwinding - een meer dramatische methode zoals veldslagen en verbluffende overwinningen die een  dreunende beat van drum dragen.
Drumbands bieden spannende fanfare!

Ik onderschrijf: Ja, hier is iets krachtigers dan de hymne (strijdlied) van de (veld)slag  van de Republiek in die lange verzen die het bloed roeren, die jullie gretig maken om te vechten. Slag is oorlog, Geliefden. Oorlog lijkt patriottisch. Maar oorlog is ook vol pijn en bloedvergieten en is in strijd met de goede wil.

Als jullie erover nadenken, zou iemand, juist in de geest/spirit naar de frontlijn rennen om zijn leven in te schakelen en oorlog te voeren, tenzij er een strijdkreet was geweest en een jong hart en geest en ziel tot een hartstocht waren opgezweept voordat hij kon zich goed voelen over oorlog tot hij dat niet meer deed? Iedereen houdt van het idee een held te zijn.

Het Strijdlied (hymne) van de Republiek is een voorbeeld van een lied waardoor jullie in beweging kunnen komen, geroerd worden, om jullie land te verdedigen. Ik wilde opnemen hier in deze Brief uit de Hemel, de strijdkreet van de Republiek. Deze hymne kan jullie doen laten geloven in de deugd van oorlog. Ik vroeg Mijzelf af; kan een hymne werkelijk zo militaristisch wezen?

Deze hymne spreekt over de toorn van God alsof wraak een glorieus iets zou zijn. Toen het erop aankwam, koos Ik ervoor om de roep om te wapenen, te negeren en hier en nu alleen op te nemen het refrein dat Mijn taal spreekt:

‘Glorie! Glorie! Halleluja! Glorie! Glorie! Halleluja!
Glorie! Glorie! Halleluja! Zijn waarheid schrijdt voort!’

Natuurlijk is Mijn weg de Weg van Vrede.
Mijn weg zal geen krantenkoppen halen – nooit voorpagina.
Mijn manier is gewoon te gewoon en vereist dagelijkse opvolging van jullie kant, en jullie krijgen geen spectaculair applaus of een speciale bevestiging.

Tra la la! Hier is het op Mijn manier: Geliefden, vanaf deze dag, klaagt niet nogmaals. Vind geen fouten, zelfs niet over het weer.

Het weer is één van de geschenken van God voor jullie, of jullie persoonlijk, het weer van de dag verkiezen of niet.

Laat het regenen, laat het regenen
Laat regen op mij neerkomen
Laat het regenen, laat het regenen
Laat het regenen, regenen, regenen

Ik, God zeg tegen jullie: Klaag niet. Stop gewoon.
Klaag niet over een leraar, een vriend, noch over jullie zelf.
Geraak eraan voorbij.

Wanneer jullie de wereld willen verheffen, kom dan van een hogere vibratie. Het fouten zoeken/vinden, hoe briljant het ook is, trekt jou, trekt jullie en de hele wereld naar beneden.

Verwijder klagen van het aangezicht van de Aarde en de wereld rijst, staat weer op en jullie verlichten een verlichte wereld.

In plaats daarvan …zegen. Onthoud om te zegenen.


Vertaald voor wakkeremensen door Anja