Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 november 2018

GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 2 op 24 en 25 november 2018 / door Elias

GENEZEN EN VERJONGEN MET DE METHODEN VAN JEZUS - Niveau 2
op 24 en 25 november 2018

JEZUS' CELWERK SEMINAR - niveau 2

Bij het eerste seminar gaat het uitsluitend om je zelf. We beginnen met het verkennen van de innerlijke werkelijkheid, het bewust worden en verwerken van je thema's en gaan aan de slag met de eigen cellen.

Bij het vervolgseminar duiken we veel dieper en gaan voor het bereiken van de 'IK BEN'- toestand. Dit met behulp van specifieke ademhalingsoefeningen.

 Ook gaat het in dit seminar om te leren om steeds bij jezelf te blijven. De conflicten en stress wordt niet meer naar buiten gedragen maar innerlijk verwerkt, zodat in het buiten de situatie ook kan veranderen.

Met een speciaal ritueel zal Jezus ieder helpen bij het afwerken van het belangrijkste eigen thema. Daarvoor wordt zijn licht via mijn hand in ieders hart gelegd.

Verder voegen we een nieuwe dimensie toe aan het werken met de eigen cellen. We gaan ook hier dieper en houden ons intensief bezig met het waarnemen van de toestand van de cellen en leggen in elke cel de kwaliteit, die nodig is. 

Meer lezen >>>