Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 23 november 2018

Een gechannelde Lezing: “Verbonden Leven aan de vooravond van de Grote Transitie” op Zondagmiddag 16 December 2018 / door Berry Vincenta


Uitnodiging voor een gechannelde Lezing met als onderwerp
“Verbonden Leven aan de vooravond van de Grote Transitie”
op  Zondagmiddag 16 December 2018
door Berry Vincenta

Deze zomer kreeg ik kosmisch beelden en tekst aangereikt over de Grote Transitie (zie mijn blog) en werd mij gevraagd om hierover een lezing/channeling te geven in deze decembermaand.

Wat betekent: Leven in (bewuste of onbewuste) verbinding, terwijl er zoveel gaande is?

Wat gebeurt er dan innerlijk met ons mensen en…. hoe diep kunnen we ons bewust worden van onszelf daarin en wat we als mens doen of juist laten?

“Veelal denkt de mens er niet bewust aan, maar de energetische verbindingsdraden gaan ZOVEEL VERDER dan u kunt benoemen..

Deze verbondenheid brengt u op zoveel meer levensvelden dan u zich realiseert, u bent vaak onbewust veel werkzamer, energetisch gesproken….


Bewustwording over dit onderwerp is cruciaal aan de vooravond van de grote Transitie… “


Hoe kun je als mens dit enorme energieveld bewust gebruiken en ons realiseren wat we zijn en welk een Krachtveld en vermogen we vertegenwoordigen? Als co-creators .. wat betekent dat dan??

Meer lezen >>>