Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


vrijdag 30 november 2018

Dagtekst van Vrijdag 30 November 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov

Dagtekst van Vrijdag 30 November 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de verbinding met de Hemel - de enige echte waarborg

"In het dagelijks leven krijg je voortdurend aanbiedingen die evenveel verleidingen zijn. Ogenschijnlijk zijn die allemaal echt zinvol en niet zo dwaas, maar na een tijdje besef je dat je druk in de weer bent geweest zonder enig ander resultaat dan een hoop tijdverlies en energieverspilling...

Dit wil niet zeggen dat je je buiten het spirituele leven voor niets moet interesseren; integendeel, je kunt in alles geïnteresseerd zijn, op voorwaarde dat je goed verankerd bent in een hoog ideaal, in een goddelijke filosofie die je leert hoe je alles ten dienste kan stellen van je evolutie. Als je je vasthoudt aan een touw dat stevig is vastgemaakt, kun je in alle richtingen slingeren. Maar als de knoop niet stevig genoeg is of als het touw versleten is, zal je vallen en je nek breken. Het komt altijd opnieuw neer op het belang van de verbinding. Dat is iets wat je nooit mag vergeten: de band, een steeds sterkere band met de hemel. Dankzij deze hoef je niet bang te zijn om te vallen."


Omraam Mikhael Aivanhov