Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 12 november 2018

Dagtekst van Maandag 12 November 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Maandag 12 November 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

Voedsel voor de ziel en voor de geest is er in overvloed in het heelal -

"Waarom voel je je innerlijk zo hongerig, zo dorstig, terwijl je in gedachten alle subtiele elementen kan aantrekken die overvloedig verspreid zijn in de ruimte, al dat voedsel waarnaar je ziel en je geest hunkeren? Ze staan er tot je beschikking en er is niets verboden, er zijn geen grenzen. Verboden en grenzen komen van jezelf, omdat je lui bent. Span je in om daar eens uit te komen en kijk naar de onmetelijkheid van wat op jou staat te wachten.

De Schepper heeft alles uitgedeeld. Het leven is overal: in het water, in de bomen, in de stenen en vooral in de lucht en de zon. Maar innerlijk, spiritueel laat je jezelf afsterven omdat je niet de inspanning wil doen om dat leven op te nemen om er je ziel en je geest mee te voeden! God heeft nooit gezegd dat het voedsel er alleen was voor sommigen en niet voor anderen. Als je niet de moeite doet om het te gaan zoeken, is Hij niet verantwoordelijk. Dus studeer en oefen, anders zal je nog incarnaties en incarnaties lang in de penarie blijven zitten."

Omraam Mikhael Aivanhov