Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 13 november 2018

Dagtekst van Dinsdag 13 November 2018 door Omraam Mikhael Aivanhov


Dagtekst van Dinsdag 13 November 2018
door Omraam Mikhael Aivanhov

de Broederschap - door ons werk bereiken we alle wezens die openstaan voor dit idee

"Wanneer we samen mediteren en bidden, produceren we golven, en deze golven gaan in de wereld mannen en vrouwen raken, die openstaan voor het idee van broederschap waarvoor we werken. Door middel van de machtige en harmonieuze golven die we uitsturen, zenden we berichten uit die opgepikt worden door mensen die ontvankelijk en voorbereid zijn. En zelfs zonder te weten waar die impuls vandaan komt, besluiten ze vaak om ook te werken voor vrede en broederschap in de wereld, voor de verspreiding van het licht, voor de glorie van God.

Waar ze ook zijn, wie ze ook zijn, zelfs als ze ons niet kennen, al deze mensen zijn met ons verbonden en ontvangen onze berichten. Het behoort tot de projecten van de Hemel dat alle kinderen van God zich op een dag verenigen voor de realisatie van zijn Koninkrijk op aarde."Omraam Mikhael Aivanhov