Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


donderdag 29 november 2018

Benjamin Fulford: Noodsignaal: Noord-Koreanen waarschuwen voor Zionistisch plan om Derde Wereldoorlog te beginnen in Korea en Crimea / 28:11:2018

Noodsignaal:
Noord-Koreanen waarschuwen voor Zionistisch plan om Derde Wereldoorlog te beginnen in Korea en Crimea


28:11:2018 / Door Benjamin Fulford


27 november 2018: koninklijke Mantsjoerijse familieleden belden vandaag om te waarschuwen voor een Zionistische samenzwering om de Derde Wereldoorlog te beginnen door te provoceren met behulp van incidenten in Korea en Crimea. “De mensen achter [de Franse President Emmanuel] Macron doen dit,” zeggen de bronnen.

Dus het lijkt erop dat de Zionisten, angstig zijn voor de dreigende massa arrestatie vanwege misdaden tegen de mensheid, een poging doen, een ‘een, twee drie in godsnaam’ actie om hun lang geplande kunstmatige einde der tijden oorlog tussen Gog en Magog, of Rusland en China versus de G7 te beginnen.

Aziatische geheime genootschapsbronnen gaven vorige week ook soortgelijke hints over een militaire confrontatie welke “noodzakelijk zou zijn met de bedoeling de vereiste veranderingen te stimuleren.” Het lijkt erop dat de Chinezen de controle over heel Azië is aangeboden, inclusief Japan, als ze mee gaan met deze samenzwering.

De Mantsjoerijnen zeggen dat een soort van Chinese inval in Noord-Korea dreigt en tegelijk met een Russische invasie zal plaatsvinden in de Oekraïne met de bedoeling een Derde Wereldoorlog uit te lokken.


De gebeurtenissen in de Oekraïne zijn al begonnen met een militaire provocatie tegen Rusland bevolen door de hoogste niveaus van de Oekraïense regering, wat gezien kan worden in meerdere nieuwsverslagen. De regering van de Oekraïne heeft ook de krijgswet afgekondigd en zijn begonnen met een algemene mobilisatie.

Deze poging kan voorkomen worden door kalm te blijven en door nauwkeurig vastgestelde arrestaties van regeringsambtenaren en belangrijke financiers die zichtbaar de oorlogsvlammen deden oplaaien, uit te voeren. Ambtenaren die zo snel mogelijk verwijderd moeten worden zijn, inclusief Macron, de Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu, de Oekraïense President Petro Poroshenko en enige senior Chinese ambtenaren die hebben aangedrongen op een invasie van Noord-Korea.

De Russen moet ook worden toegestaan om de Oekraïne binnen te vallen om het Nazionistische vuil daar op te ruimen zonder enige Westerse militaire interventie.

Vertaling: Lia