Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 november 2018

Benjamin Fulford: Aartscrimineel Netanyahu zoekt immuniteit door te janken over zijn bazen. /19 november 2018


Aartscrimineel Netanyahu zoekt immuniteit door te janken over zijn bazen.
19 november 2018 / Benjamin Fulford


Massa moordende oorlogscrimineel en Satan aanbiddende Israëlische Eerste Minister Benjamin Netanyahu probeert een pleidooiovereenkomst te bereiken om zo zijn eigen leven te redden door te janken over zijn Rothschild meesters, zeggen bronnen bij de Mossad. De op handen zijnde val van Netanyahu betekent dat de uiteindelijke instorting van de Khazariaanse maffia nu in zicht is en het zal niet meer lang duren voor de Franse en Zwitserse takken van de Rothschild familie en hun verborgen bondgenoten voor het gerecht worden gebracht.

De val van Netanyahu is slechts een deel van de verdergaande instorting van Khazariaanse bendeoverheersing wat een hele serie Westerse leiders zal verwijderen, inclusief Emmanuel Macron in Frankrijk en Mohammed bin Salman in Saudi-Arabië, zoals we allemaal hieronder zien.

Laten we eerst eens beter kijken naar de zaak van Netanyahu. Aan dit front, heeft de Israëlische politie aanbevolen om criminele aanklachten tegen Netanyahu wegens drie afzonderlijke zaken, officieel te maken. De laatste kwam afgelopen week als onderdeel van een media corruptieschandaal.
https://www.middleeastmonitor.com/20181117-israel-police-to-recommend-netanyahu-be-tried-for-media-corruption/


Tot nu toe is Netanyahu in staat geweest om zijn positie als Eerste Minister te gebruiken om te voorkomen dat hij zelf werd aangeklaagd. Echter, nu dat hij zijn Parlementaire meerderheid is verloren, zijn de mogelijkheden om zijn eigen arrestatie te voorkomen bijna op, zeggen bronnen bij de Mossad.

De val van Netanyahu werd verhaast door de snelle nederlaag van zijn offensief tegen de Gaza Strip, zeggen Pentagon bronnen. Dit offensief was gericht op het afleiden van de publieke aandacht van de moord op de Washington Post columnist Jamal Khashoggi, zeggen de bronnen. In plaats daarvan keerde het zich echter tegen hem toen de VN, Rusland, Jordanië, Frankrijk, het VK, Egypte en de V.S. zich allemaal gezamenlijk keerden tegen zijn schurken activiteiten. Dit zal “de laatste nagel zijn in Netanyahu zijn doodskist,” zeggen de bronnen.

De val van Netanyahu begon toen een Arabisch sprekende Christen, voormalig V.S. Centraal Commando hoofd, Generaal John Abizaid, werd benoemd als Ambassadeur van Saudi-Arabië, zeggen Pentagon bronnen. Dit betekent dat hij “effectief de militaire gouverneur is die misschien Israël van zijn raketten mag ontdoen en Saudi-Arabië mag verdelen terwijl er een bondgenootschap komt met Turkije, Irak, en Iran,” zeggen de bronnen. Het doel is om een einde te maken aan het godslasterlijke Khazariaanse maffia plan om de wereld te regeren vanuit een groter Israël dat loopt van de Eufraat tot de Nijl, zeggen de bronnen.

Voordat hij aanbood om zijn Rothschild meesters uit te leveren “deed Netanyahu een wanhopige actie” om V.S. President Trump zo ver te krijgen dat hij de Turkse politieke activist Fethullah Gulen zou uitleveren als weer een poging om de aandacht af te leiden van de rol die Netanyahu speelde bij de moord op Khashoggi, gaan de bronnen verder.

Er wordt aangenomen dat Gulen een van de erfgenamen is van de Sabbatean maffia en de schuld krijgt van de Turkse President Recep Erdogan voor de mislukte staatsgreep tegen hem in 2016. Erdogan is nu uit op de uitlevering van 462 Gulen activisten in 83 landen.
https://sputniknews.com/middleeast/201811141069798773-gulen-turkey-demand/

Echter, Erdogan weet nu dat zijn werkelijke vijand Netanyahu, zijn poppenmeester Mohammed bin Salman (of waarschijnlijker zijn dubbelganger) van Saudi-Arabië en hun Rothschild bazen zijn, volgens Mossad en Japanse militaire geheime dienst bronnen. Deze poging om af te leiden met Gulen “faalde spectaculair” en Trump wordt nu gedwongen om de “losers Bibi (Netanyahu) en MBS af te danken ten behoeve van modus vivendi met Turkije en Iran,” zeggen de Pentagon bronnen.

De val van Netanyahu kwam vorige week na een ontmoeting tussen Trump en de Russische President Vladimir Poetin in Frankrijk, zeggen de Pentagon bronnen. Deze ontmoeting resulteerde in de verkiezing van de Russische Majoor Generaal Alexander Prokopchuk als het nieuwe hoofd van Interpol, zeggen ze. Prokopchuk zal “geholpen worden door de geheime dienst van de V.S. om meer rode aankondigingen uit te vaardigen om Israëlische middelen en cabal agenten wereldwijd uit te schakelen,” voegen ze toe.

In de V.S. versnelt dit proces ook. Hier is de “geflipte” Senator Lindsey Graham nu voorzitter van de Gerechtelijke Commissie van de Senaat, waar hij verwacht wordt gerechtelijke nominaties te bespoedigen en door te gaan met een halt toe te roepen aan misdaden van de deep state,” zeggen ze. De voorgaande Senaat, terwijl ogenschijnlijk Republikeins gedomineerd, blokkeerde de benoeming van nieuwe rechters en openbare aanklagers en vertraagde dus de lang verwachte arrestaties in de V.S.

Verder, is de nieuwe Voorzitter van de Financiële Commissie van de Senaat, Chuck Grassley, “klaar om Wall Street fraude, misdaden en corruptie een halt toe te roepen,” zeggen ze.

De Khazariaanse maffia doet, terwijl zij macht verliezen in Washington, D.C., futiele pogingen om verdere vervolging te voorkomen door Californië aan te vallen met Gerichte Energie Wapens, of DEWs. Zie de definitie hieronder uit een Global Research artikel (dat nu lijkt gewist te zijn, maar anderen zijn beschikbaar door te zoeken op deze website).
http://www.globalresearch.ca/twenty-five-years-ago%E2%80%A6/5518407%E2%80%A6

Een DEW is een systeem dat een straal van geconcentreerde elektromagnetische energie gebruikt (inclusief maar niet beperkt tot lasers en high power microwave systemen), of atomaire of sub atomaire deeltjes met als direct doel om te doden, verwonden, onschadelijk te maken, of om mensen tijdelijk uit te schakelen of te vernietigen, te beschadigen of om tijdelijk eigendommen of materieel uit te schakelen.

Akoestische wapens gebruiken geluid uit het totale frequentiespectrum om te doden, verwonden, onschadelijk te maken of mensen tijdelijk uit te schakelen. Hoewel Akoestische wapens, buiten de Gezamenlijke definitie van DEW, vertonen effecten en gevaren die meer lijken op DEW dan op conventionele wapens.

Er is overweldigend bewijs dat zulke wapens door de Khazarianen worden gebruikt tegen Californië.
https://prepareforchange.net/2018/11/17/the-globalist-are-waging-open-war-on-america/

Niet alleen dat, klokkenluider Deborah Tavares levert bewijs dat deze aanval de schuld is van de Rothschild familie en hun bedrijf Pacific Gas & Electric.
https://www.youtube.com/watch?v=zSLodEiOThM

Een duidelijk teken van hoe erg de Rothschilds en hun dienaren in paniek raken  kwam toen de Democratische Congresman van Californië, Eric Swalwell dreigde om Amerikaanse burgers met nucleaire wapens aan te vallen als ze weigerden om te ontwapenen.
https://www.zerohedge.com/news/2018-11-16/california-democrat-threatens-nukes-if-americans-dont-hand-over-their-guns

Wat deze topcriminelen zich niet realiseren is dat ze niet langer in het geheim opereren of met immuniteit. We horen dat met name de Franse tak van deze familie verantwoordelijk wordt gehouden voor velen van deze misdaden.

Dit betekent dat de rollen nu zijn omgedraaid en dat zij nu degenen zijn die bedreigd worden. Dit kan worden gezien in de wanhopige oproepen van hun Franse slaven president Emmanuel Macron een Europees leger op te richten (zoals we vorige week meldden) om de EU te beschermen tegen “China, Rusland en de V.S.” Wat hij werkelijk bedoelde was om de Rothschilds en hun slaven regiems als Duitsland en Frankrijk te beschermen voor de woede van de wereld.

Hoewel, eerst moet Macron zichzelf redden voor de Franse bevolking. Vorige week blokkeerden meer dan 280.000 motoren wegen op meer dan 2.000 locaties in Frankrijk als protest tegen zijn regiem. Deze protesten werden gesteund door 73% van de Franse bevolking.

Met David de Rothschild die zich verbergt voor de Franse Politie, is Alexandre Guy de Rothschild nu het officiële hoofd van de Franse Rothschild tak van de familie. Zijn foto kan hier worden gezien:
https://www.rothschildandco.com/en/who-we-are/corporate-governance/leadership/

Bronnen bij de Japanse rechtervleugel zeggen dat hij getrouwd is met de dochter van de Japanse Minister van Financiën, Taro Aso en dat de bruiloft plaatsvond in het kasteel te zien via de link hieronder:

Het feit dat de drinkwater bronnen van Japan worden verkocht voor een koopje aan de Franse waterbedrijven heeft geleid tot de conclusie dat Aso en zijn Franse schoonouders verantwoordelijk zijn, zeggen leden van de Japanse rechtervleugel.

We kunnen ook melden dat de Franse tak van de Rothschilds contact hebben opgenomen met deze schrijver onmiddellijk nadat ze op 11 maart 2011 de Fukushima massa moordaanval op Japan uitvoerden om hiermee te dreigen dat er nog meer aanvallen op Tokyo zelf zouden kunnen volgen. Het waren ook de Franse Rothschilds die een paar jaar geleden anti Japanse rellen financierden in China, zeggen bronnen bij het Aziatische geheime genootschap.

Hoewel, de Franse Rothschild controle over Japan zal spoedig eindigen, zeggen meerdere bronnen. De Iwasaki familie, die de Mitsubishi groep controleren welke op zijn beurt het regiem van Shinzo Abe controleert, eist vrede, zeggen White Dragon Society bronnen. De Japanse industriëlen vragen om bescherming van de WDS voor het vrijgeven van cold-fusion en andere paradigma veranderende technologie dat tot nu toe werd onderdrukt door de Khazariaanse bende, zeggen de bronnen. Bescherming is aangeboden en een demonstratie van deze technologie wordt geregeld, zeggen ze.

De WDS zal deze week ook een ontmoeting hebben met vertegenwoordigers van Aziatische geheime genootschappen om de toekomst van Japan en onder andere het Abe regiem, te bespreken, zeggen WDS-bronnen.

Ook, Aziatische en Westers geheime genootschappen gaan verder met de voorbereidingen voor het opzetten en financieren van een Westers bureau voor toekomstplanning. Het bureau zou in harmonie werken met het enorme Chinese One Belt One Road (Een Gordel, Een Weg) ontwikkelingsproject. Een overeenkomst over dit onderwerp wordt verwacht een positieve invloed te hebben op de grote machtswrijving die nu plaatsvindt in het openbaar tussen de V.S. en China, volgens bronnen dicht bij de onderhandelingen.

Zoals we vorige week meldden is er een basisovereenkomst om deze planeet te redden al bereikt, dus nu is het tijd om concrete plannen te maken. Het wordt verwacht dat dit een lange tijd zal vergen, hoewel, wees dus alsjeblieft geduldig. Een planeet totaal veranderen is hetzelfde als een supertanker om te draaien midden in de oceaan. Het betekent dat zelfs als er een besluit is genomen om de koers te veranderen, zo veel stuwkracht is opgebouwd dat dingen langzaam moeten vorderen met de bedoeling te vermijden dat het schip kantelt.


Vertaler: Lia