Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


maandag 19 november 2018

Alleen het nu maakt je toekomst. En overgeven laat het universum je geven. /15 november 2018 / Luc van Ewijk


Alleen het nu maakt je toekomst. En overgeven laat het universum je geven.
15 november 2018 / Luc van Ewijk

 De kracht van loslaten. Geef je over aan je leven. Geef je over aan je hoger zelf. Geef je over aan de flow van jouw leven. 

Meer doen leidt niet automatisch tot betere resultaten. Meer rust leidt vaak tot een beter focus. En meer kracht. Niet meer chaos maar stabiel. 

Wortels zijn belangrijk. Hoe goed jij geaard bent bepaalt of je tegen de grote winden kunt. Het universum test je continue op je kracht. En bepaalt zo of je weer een stap omhoog kunt doen. 

En ja dat kun je. Focus op waar je heen wilt. Richt je niet op wat er nog niet is. Richt je op jouw moment en dat is nu. 

En bepaal wat je nu kunt doen en wilt doen. Geen inspiratie. Dat kan, ga genieten. Want daarvoor is het leven ook bedoelt. 

We zijn zo gericht op werk dat we vergeten dat we ook tijd voor onszelf mogen hebben. Lekker zacht tegen jezelf zijn. Want dan pas is je zelf liefde optimaal. 


Al die hardheid. Maakt het dat we niet in zelf liefde zijn. Alles is er al. Het komt allemaal naar je toe. 

En hoe beter jij kunt loslaten. Achter over zitten in de wetenschap dat het goed komt. Hoe makkelijker het universum jouw kan geven. We geven al genoeg. Maar ontvangen is vaak een ding voor ons.