zondag 11 november 2018

Aartsengel Gabriël: Verankering van de geaarde aanwezigheid van goddelijkheid in jou / 9 november 2018 / door Shanta Gabriel

Aartsengel Gabriël:
Verankering van de geaarde aanwezigheid van goddelijkheid in jou
9 november 2018 / door Shanta Gabriel


Geliefden,

Vanaf het begin der tijden waren er duidelijke momenten waarop de Portalen van Ontwaken zich openden voor degenen die geroepen zijn. De 11:11 Poort is een collectief, hoogfrequent portaal om de evolutie van het bewustzijn op Aarde op dit moment te ondersteunen. Telkens wanneer je op een digitale klok 11:11 ziet, is het een verheven moment om je bedoelingen te uiten terwijl je je voorstelt dat je door deze heilige poort wandelt.

Dit jaar is er een extra boost, gesterkt door het feit dat de numerologie van 2018 ook een 11 is. De codering voor deze zeldzame 11:11:11 Gateway is er een die je toestaat om de geaarde aanwezigheid van goddelijkheid door je lichaam heen te verankeren voor de evolutie van de hele mensheid. Terwijl je dit doet, creëer je niet alleen grotere Heelheid in jezelf, je wordt ook een Brug van Hemel naar Aarde, in harmonie met de Aartsengelen van Licht.

De Aartsengelen staan ​​bij de 11:11:11 Poort om je kracht en moed te geven terwijl je door de poort loopt. Degenen die zich aangetrokken voelen tot deze tijd van Genade, kunnen gebruik maken van de mogelijkheid om zich sterk te verheffen (to soar), sterk geïnspireerd door de Engelachtige Dimensies. Deze bewuste toegewijde actie, in harmonie met het goddelijke licht, zal de evolutie van het bewustzijn in je eigen leven en op de planeet nu versnellen.

Aan het einde van deze boodschap zullen we gebeden en visualisaties aanbieden om je eigen Lichtgevulde 11:11:11 Ceremonie te bekrachtigen. Het wordt ten zeerste aangemoedigd dat u met ten minste één andere persoon in een heilige ruimte werkt om het 11:11 Portal te honoreren. Je bent innerlijk gecodeerd voor dit ontwakingsmoment. Het is een volgende stap in je evolutie, een met grote kracht en ondersteuning.

De 11:11:11 Poort opent de weg naar vereniging met het Goddelijke. De intenties die je vasthoudt voor deze tijd van je leven zijn van het grootste belang terwijl de aartsengelen klaar staan ​​om je te verwelkomen in de scheppende kracht van verheven gewaarzijn. Je reacties omscholen en de angstige gedachten begeleiden die je dagen teisteren, zijn slechts een gebed van je verwijderd. Elk gebed verhoogt je trillingsfrequenties en kan datgene zijn dat de kritische massa ontketent voor de Spontane Evolutie in je leven en op de planeet. Stel je voor dat je gebed het keerpunt is - de sleutel die past bij de codes voor je goddelijke zelf.

Toegangspoort tot heelheid
Als je door de 11:11:11 Portal van de aartsengelen loopt, synchroniseer je zowel de hogere als lagere uitdrukkingen van jezelf om je meest authentieke, gemengde en machtige goddelijke zelf naar voren te brengen. Dit is een verbinding met je Ziel die je in staat zal stellen om vollediger je Goddelijkheid te openen en uit te drukken om je Hoogste Zielbestemming op te wekken.

Roep de steun van de Aartsengelen in en weet dat je geïnspireerd, gegidst en geleid wordt door de 11:11:11 Poort met volledige eer en respect voor alle energie die je de wereld hebt gegeven in deze tijd van enorme verandering. En zo is het.

Vertaald door Agnes