Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


woensdag 21 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 20 november 2018/ via Shelley Young

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
20 november 2018/ via Shelley Young


Terwijl je jouw reis naar verlichting voortzet, begrijp je dat het allemaal om groei en expansie gaat. Het is omdat je je bewust bent geworden van het belang van die expansie, je zult je meer bewust worden van vrijheid en hoe essentieel het is voor alle wezens.

Je kunt natuurlijk beginnen alles los te laten wat beperkend voelt en steeds meer begint te resoneren met dingen die je jouw eigen unieke uitdrukking van vrijheid geven. Je vindt jezelf aangetrokken tot het herschikken van jouw werk leven om meer tijd te hebben voor jezelf. Je zult relaties zoeken die je eren in jouw eigen unieke behoeften aan zelfexpressie en groei. Je zult merken dat je ruimte creëert in elk deel van jouw leven dat beperkend of onnatuurlijk is geworden, net zoals je jouw kast zou opruimen en alle oude kleding die te klein en ongemakkelijk zijn om te dragen zou laten verdwijnen.


Je zult ook proberen de vrijheid in alle andere wezens te eren, terwijl je je meer bewust wordt van hoe een essentieel element het is voor de gezondheid en het welzijn van iedereen. Je zult van nature veranderen door het ondersteunen van de vrijheid van anderen in dit nieuwe niveau van begrip en wijsheid. En het zal door dit nieuwe respect voor de heiligheid en het belang van vrijheid zijn dat je relatie met alle dingen zal veranderen en meer acceptabel en respectvol zal worden. Dit is nog een andere manier waarop jouw diepgaande groei de energieën ondersteunt die voorwaarts gaan naar de nieuwe aarde waar jullie allemaal zo ijverig de basis voor creëren.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien