Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


zaterdag 3 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 2 november 2018/ via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
2 november 2018/ via Shelley Young


Je zult merken dat als de dingen voorwaarts blijven gaan, dat er vele perioden zullen zijn dat jouw verstand de dingen gewoon niet kan achterhalen. Dit komt omdat de energieën verschuiven en je werkt met de nieuwe energieën, niet via het verstand, maar doorheen het hart.

Het is een ander weten dat je nu zoekt, het ene wat het hart biedt, dat je ziel en je hoogste doel eert. Het is ook een eenvoudiger weten, wat uit het hart komt. De kracht zit in zijn eenvoud, Dierbaren, dus laat je niet wijsmaken door je te laten geloven dat het niet zo geldig of waardevol is als de complexe theorieën waar je verstand mee voor de dag komt.

Uiteindelijk leiden alle spirituele paden naar de kernelementen van onvoorwaardelijke Liefde, overgave, geloof, stroming, vertrouwen, acceptatie, doel en dankbaarheid, en dat zijn de energieën waar je hart deskundig in is. De eenvoud is een indicator van grote vooruitgang op je pad en opent de deur naar jouw zijn.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl