Zodra je jezelf aan de kant van de meerderheid ziet staan, wordt het de hoogste tijd om een pauze in te lassen en hierover na te gaan denken. De kans is namelijk zeer klein dat je daar de waarheid zult vinden.”

Mahatma Ghandi.


dinsdag 27 november 2018

Aartsengel Gabriël Dagelijkse Boodschap / 26 november 2018 / via Shelley Young


Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap
26 november 2018 / via Shelley Young

Er werd ons gevraagd: "Wanneer weet je dat je actie moet ondernemen versus wanneer je gewoon niets moet doen en toestaan?" We willen dit vandaag graag bespreken.

Als je in de veelzeggende rust bent en je voelt dat het tijd is voor verandering, maar die verandering is nog niet zichtbaar, kan het moeilijk zijn om precies te weten hoe je verder moet gaan. Probeer je dingen te laten gebeuren? Wacht je geduldig? Hoe weet je wat te doen?

Het antwoord is heel eenvoudig, Dierbaren. Als je je overgeeft om geleid te worden voor jouw hoogste goed, hoef je alleen maar in de stroming te blijven, te letten op de tekenen en synchroniciteiten, het pad van gemak te volgen en te doen wat op een bepaald moment energetisch ondersteund wordt.


Overgave neemt het giswerk weg uit dingen. Als je weet dat het jouw intentie was om je over te geven aan de stroom en er niet één ding gebeurt die dag, kun je er zeker van zijn dat de stilte voor jouw hoogste goed was en het hoogste goed van allen. Dat kan betekenen dat je op een energetisch niveau bezig was, energie integreerde of ruimte vasthield voor het collectief.

Als je je overgeeft en dingen synchroon in je bewustzijn beginnen op te duiken, met gemak samenkomen, en je licht en ondersteund voelen, dan is dat Het Universum dat jouw het grote neon signaal geeft dat flitst DEZE KANT OP. Het is hetzelfde als je geïnspireerd, energetisch aangetrokken voelt of merkt dat je zelf spontaan in actie bent gekomen, bijna alsof je in de automatische piloot bent. Dit zijn allemaal aanwijzingen dat de stroming je naar een plaats leidt die in overeenstemming is met je ziel.

En je zult merken dat er kleine stukjes beweging zijn en dan stilstaan. Ook dit is prima. Het vertelt je dat de dingen nog steeds vorm krijgen en dat je alleen de energieën moet vertrouwen en werken met wat er op een bepaalde dag wordt ondersteund.

Er is altijd voorwaartse beweging en manifestatie. Er is altijd veel gaande achter de schermen in het proces van voorbereiding om vorm aan te nemen in je fysieke bewustzijn. Vertrouwen. Kies ervoor om de voordelen van elke fase waarin je je bevindt te omarmen. Jouw taak is om een bereidwillige deelnemer te zijn in jouw co-creatieve relatie met Het Universum.

Aartsengel Gabriel


Vertaling: wakkeremensen.blogspot.nl


Wij vragen om uw ondersteuning
Lieve mensen, wanneer u ons werk waardeert, vragen wij u te overwegen
 ons te ondersteunen door middel van een vrijwillige donatie.
Meer informatie over het doneren kunt u HIER vinden.

Alvast bedankt, Ine & Martien